StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI TURNIR 'ZEMUNIK 2017'

Noć kada Zemuničani nisu slavili - poražene obje momčadi!

Piše I. Gjergja
13. kolovoza 2017. - 12:23
MNK NOVAK

Još su dvije utakmice odigrane su na malonogometnom turniru u Zemuniku u kojima su poražene obje domaće momčadi, Novak i Despasito, na opću žal gledateljstva i igrača oba tima.

Susret između Novaka i RN bio je odličan, s puno dinamike, pravih proigravanja, zgoditaka i andrenalina na obje strane, no RN je slavio pobjedu. Da je kojim slučajem pobjeda otišla na stranu Novaka ne bi bilo nezasluženo.

U drugoj utakmici Paljuv je od samog početka držao konce igre u svojim rukama, iako je Despasito imao svojih dobrih rola, ali i udaraca na gol, koje nisu našle put do mreže. Prestavili su se jedni i drugi u lijepom svijetlu, a Paljuv svakako konkurira da bude u završnici turnira.

 

NOVAK – RN 4:6

ZEMUNIK – Malonogometno igralište u centru. Gledatelja 200. Suci: Matej i Tomilsav Čulina.

NOVAK: Krnčević, J. Šestan 1, Š. Šestan, M. Šestan, R. Šestan 1, Alvir, A. Paleka 2, A, Paleka, K. Paleka, R. Sikirić, L. Sikirić. Voditelj: Denis Šestan.

RN: N. Sigurnja 1, Šišak 2, Zubčić 2, Čirjak, Petrić, Genda, Novaković 1, Radović, Buljat, M. Sigurnjak. Voditelj: Martini Sigurnjak.

 

PALJUV – DESPASITO 4:1

PALJUV: L. Klapan, I. Baraba, Š. Baraba 1, Kolić, Bakić, T. Baždarić 1, L. Baraba 1, J. Baraba 1, Š. Baždarić, T. Klapan, Žuža, M. Baždarić. Voditelj: Stipe Baždari.

DESPASITO: Bukvić, Baždarić, Šarić, Fabijan, Sarić, Bašić 1, Dundović. Voditelj: Čovo Fabijan.

 

U nedjelja se igraju dvije utakmice:

U 21 sat: Kruševo – 4 Asa,

U 22 sata: Zadranka – Ljevica.

20. travanj 2024 00:32