StoryEditorOCM
SportŠESTI MEĐUNARODNI JIU - JITSU KAMP U ZADRU

Šalina: “Kamp je opravdao svrhu“!

Piše Ivica GJERGJA
18. kolovoza 2017. - 20:24
leonjuijui

U organizaciji Jiu-jitsu kluba Zadar održan je šesti po redu ljetni međunarodni kamp za seniore tijekom kolovoza. Pored domaćih snaga Damira Šaline, Vedrana Ikića i drugih nazočili su kampu glavni instruktor, svjetskog poznatog imena Leonardo Vieira i Jackson Souza. Kampu je prisustvovalo pedeset sportaša iz cijele Europe.

- Bilo je naporno, treninzi su se održavali u prostorijama Jiu-jitsu kluba Zadar u vremenu od 9 do 12 u prijepodnevnim satima te od 19,00 do 22,00 u popodnevnim satima. Renomirana imena kao Vieira i Souza su puno toga pokazali, uistinu vrijedilo je doći pogledati i raditi –trenirati to što oni prezentiraju, jednostavno ima se mnogo toga naučiti. Dvorana je bila „usijana“ od treninga i rada, a bila je i otvorena cijeli dan tako da su zainteresirani mogli slobodno biti sa sportašima, kazuje nam Damir Šalina iz Jiu-jitsu kluba Zadar.  

Bilo je dosta vruće, kako ste se nosili s tim?

- Što se tiče vrućine sve čovjek izdrži, kada nešto novo učiš a zainteresiran si nije ti teško, no kod pravih sportaša uvijek je rad i trening na prvom mjestu. Svi naši gosti koji su došli su zadovoljni otišli doma, što nam je posebno drago, kazao je Šalina.

26. travanj 2024 15:29