StoryEditorOCM
SportPRIPREME KK ZADRA ZA NOVU SEZONU

Košarkaši na Višnjiku udaraju žestokim ritmom, stiže i Amerikanac

22. kolovoza 2017. - 12:12
KK ZADAR

Na Višnjiku se radi naveliko, Aramis Naglić i suradnici udarili su žestok ritam koji u ovom razdoblju ne mogu svi odrađivati na isti način, međutim, to nimalo ne brine trenera košarkaša Zadra.

- Ništa neočekivano kad je riječ o početku priprema koje zorno kazuju koliko je tko radio kroz proteklu sezonu, odnosno, jesu li razmišljali o sebi tijekom odmora. Kako se ponajviše radi na tjelesnoj spremnosti, onda je razumljivo da za neke treninzi i nisu baš lagani, naprotiv, radimo oštro – veli Naglić.

Odmah na otvaranju priprema, ugovore su potpisali Filip Kraljević io Ive Ivanov. Na svojevrsnu probu pristigao je pak Domagoj Vuković, koji bi prema informacijama iz kluba trebao ostati unutar momčadi.

- O Kraljeviću i Ivanovu nema potrebe govoriti o njima znamo sve, drago mi je da su s nama, što se pak tiče Vukovića, mislim da će i on biti dio naše momčadi, štoviše, uvjeren sam u takav rasplet. S njegovim dolaskom Zadar bi profitirao na višegodišnje razdoblje, jer radi se o potentnom igraču – razmišlja Aramis, koji će uz spomenute igrače te Kristijana Krajinu, doista, imati zanimljivu centarsku liniju.

-Tu ćemo imati dobru rotaciju i čvrstu ekipu. Problem je što nemamo zatvorene vanjske pozicije i na tome radimo intenzivno. To stvarno nije lagan posao jer smo limitirani budžetom i tražimo igrače koji mogu odgovoriti na toj poziciji. Hrvatskih igrača ima minimalno, a oni koji jesu nisu baš previše zainteresirani za dolazak u KK Zadar. Pregovaramo, radimo i sa stranim i sa domaćim igračima i nadamo se kako će taj trud isplatiti i da ćemo uspjeti pogoditi s igračima koji će nam pomoći ove sezone – zaključio je Naglić, koji nije želio otkriti identitet igrača jer je sve u fazi pregovora, međutim, nije nikakva tajna kako se radi o Amerikancu koji će imati ulogu razigravača i šutera.

 

 

 

 

18. travanj 2024 06:59