StoryEditorOCM
SportIZ HNK PRIMORCA

Blatnjak: "Obećanje je ispunjeno!“

Piše Ivica GJERGJA
4. rujna 2017. - 13:48
prrrrrrr

U novoj sezoni u drugom kolu Treće HNL-jug, prva tri boda donijeli su igrači Primorac iz Biograda,  iz Blata na otoku Korčuli u srazu sa Zmajem 0:1. Istina pao je jedan zgoditak u mreži domaćina, ali sasvim dovoljno za gostujuće bodove, a strijelac tog jednog zgoditka je bio Nikola Marić. Ovi bodovi su tim "veći" kada se zna da je u Blatu za svakog osvojiti bod "misaona imenica", a kada osvojiš tri tada je to dokaz da si bio bolji , da si imao igru, a objektivni posmatrači tog susreta kazuju da je Primorac imao još najmanje dvije - tri prigode za veću gol razliku. No i ovako je dobro vraćena su tri boda koja su u prvom kolu otišla u Sinj - Junaku.

U momčadi Primorca  bili su svi igrači na razini, igrali su odgovorno i onako kako od njih traži trener Dragan Blatnjak. No jedan dečko, i to vratar Lovre Rogić se istakao, skrenuo pozornost na svoje obrane, a u 37. minuti je obranio kazneni udarac sa 11. metara igraču Zmaja Šešliji, i  dao svojima još veći poticaj za igru. Evo što nam je kratko kazao trener Primorca, Dragan Blatnjak.

- U nekoliko riječi mogu reći da su igrači odradili pravu mušku utakmicu, učinili su na terenu  sve što je dogovoreno i zasluženo su bodovi doneseni doma. "Opran" je gorak okus poraza sa Junakom u prvom na našem igralištu, a sjetite se da smo bodove i najavljivali prije odlaska na daleki put u Blato - kazao nam je vidno zadovoljan trener Blatnjak.

16. travanj 2024 10:48