StoryEditorOCM
SportZADARSKA OPEN WATER LIGA

Posljednje kolo u nedjelju!

Piše Ivica Gjergja
9. rujna 2017. - 14:00
ndraz.JPG

Na bazenu Kolovare, u nedjelju, 10.rujna, s početkom u 10 sati održat će se posljednje kolo Zadarske "Open water lige" 2017. godine. U slučaju lošeg vremena start utrke pomaknut će se sat, dva do poboljšanja vremenskih uvjeta. Nakon utrke svi natjecatelji pozvani su na zajednički ručak, nakon kojega će se podijeliti pehari u apsolutnom poretku, medalje po kategorijama u utrci na 1500 m i medalje u apsolutnom poretku u utrci WNRNL 750 m i BABY ZOWL 300 metara. Za veselu zabavu pobrinut će se grupa Kadena.

U utrci WNRNL 750 te BABY ZOWL 300 u slučaju istog zbroja bodova pet (ili manje) najboljih rezultata uključujući bonus kod dva ili više natjecatelja, gledat će se tko ima više osvojenih prvih mjesta u svim isplivanim kolima. Ukoliko i tada natjecatelji budu poravnati gledat će zbroj drugih, pa nakon toga trećih, pa četvrtih, petih mjesta itd. dok se ne dobije pobjednika.

U utrci na 1500 m u slučaju istog zbroja bodova pet (ili manje) najboljih rezultata uključujući bonus kod dva ili više natjecatelja, gledat će se najvrjedniji (najveći) bodovni rezultat u svim isplivanim kolima. Nakon uspješnog završetka 5. sezone ZOWL klub daljinskog plivanja Donat kreće sa svojom zimskom ligom Donat Kup 2017-2018. Datume održavanja objavit će se uskoro kazuju nam iz KDP Donata.

20. travanj 2024 07:36