StoryEditorOCM
SportTREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA 7. KOLO

Primorčeva treća pobjeda u nizu, Blatnjak „svoje" počastio!

Piše I.Gjergja
7. listopada 2017. - 21:52
Detalj primo.JPG

BIOGRAD - Igralište Kazimir i Silvio. Gledatelja 200. Sudac Josip Zec (Split).

Pomoćnici: Palada i Pavić. Strijelci: 1:0 Marić (14), 2:0 Marić (21).

PRIMORAC Rogić , Brzoja , Colić , Marković , Ješe , Vodopija od 67. Jurišić -), Majić od 65. Galešić-), Zelić , Marić, Paponja od 80. Iveljić -), Bubnjar. Trener. Dragan Blatnjak.

JADRAN LP: Šutalo, Barbir , Sršen, Krstičević , Raić, Marko Musulin , A. Musulin od 76 Franić), M. Musulin , M. Sršen , Maleta (od 46. Abel-), Jurčević .Trener Goran Proleta. Najbolji igrač: Nikola Marić (Primorac)

Već na samom početku utakmice krenuli su domaći nogometaši napadački i borbeno, te izradili nekoliko prigoda, a sve su se zaustavljale u kaznenom prostoru gosta. No u 14. minuti gosti nisu uspjeli gosti učiniti osim kapitulacije. Naime, Bubnjar je uputio loptu do Vodopije ovaj je smirio pogledao i mirno uposlio Marića koji u petercu ništa ne propušta te zabija za 1:0. Nakon toga domaćini još jače napadaju da bi u 21. minuti ponovo bio strijelac Marić.

Akcija koja je predhodila zgoditku bila je „za prste polizati", Brzoja je probio po desnom boku i odigrao dupli pas sa Paponjom koji je proslijedio loptu za Marića a ovaj tuče iz kaznenog prostora i zabija za 2:0.

Nakon toga mirnom igrom su završili domaćini prvi dio susreta iako su napravili još nekoliko izglednih prigoda Brzoje, Marića, Vodopije, Majića ali se rezultat nije mijenjao. Nije u domaćoj momčadi bilo slabog mjesta što raduje i hrabri za sljedeće susrete. U drugom dijelu ponovo su dominantni domaćini, ali nema promjena rezultata. U 55 minuti bilježimo lijepu akciju gostiju koju su izveli Aljoša Krstičević i Jurčević no vratar domaći Rogić je na mjestu. Zaslužena pobjeda Primorca kome je ovo treća pobjeda u nizu, za ojačavanje na ljestvici i prikupljanje bodova. -Mislim da smo današnjom igrom ali i rezultatom zadovoljili naše vjerne navijače, kratko je nakon susreta prokomentirao kapetan Primorca, Vedran Ješe. Ivica GJERGJA
 

 Blatnjak „svoje" pobijedio i počastio!
Nakon završetka utakmice domaći trener Dragan Blatnjak je pozvao sve igrače i članove uprave iz Jadrana LP te ih počastio slasnim zalogajem. Blatnjak je počeo igračku karijeru u Jadrana LP tako da su to njegovi i on taj kluba smatra svojim. Jedan vjerni navijač Primorca, popularni Gire kazao je: -Naš trener prvo svoje pobjedi, a onda ih nahrani, pa će netko reći da je to sukob interesa, a je li to sukob interesa, pa neka i je dečki su otišli doma siti.
18. travanj 2024 20:46