FOTO ZADRANI RAZBILI 'MRAVE' NA VIŠNJIKU U drugom poluvremenu istrčao 'novi' Zadar

FOTO ZADRANI RAZBILI 'MRAVE' NA VIŠNJIKU

ZADAR – Dvorana " Krešimir Ćosić". Gledatelja: 1000. Zadar – Zagreb 124 : 99 ( 33:32,23:18,38:18,30:31)

Suci:Goleš, Jurčević i Živaljić.

ZADAR: Knowles(20) , Bašić(16) , Ivanov(10), Jelenković , Krajina(18), Vuković(23) , Brzoja(11), Špralja, Tomas(10), Božić(16).

ZAGREB: Ogrizović(2) , Junaković(36) , Herceg , Bačevina, Buovac(5), Palokaj(8), Proleta(13), Ćar(3) , Šango(21) , Macner(8) , Radoš(3) , Lončarić.

Sve je što Se tiče končnog ishoda bilo jasno prije nego li je uopće krenula utakmica , jer je Zadar toliko nadmoćan nad Zagrebom, da se svaki drugi rasplet mogao dogoditi samo u snovima.

Ali, ona ravnodušnost prema poslu u obrani kakavu je iskazivala zadarska momčad iskazivala kroz prvo poluvrijeme, kidala je nerve i onima posve mirne naravi. Sjedio je i Aramis Naglić na klupi očito željan ozbiljne besjede u svlačionici, Tako i bijaše jer je u novih dvadest minuta "utrčao" neki posve drugi Zadar pred kojim je Zagreb svake sekunde sve više padao na koljena.

Ponajviše su riječi trenera Naglića slušali Preston Knowles , Domagoj Vuković i Kristijan Krajina. Jedino se na drugoj strani nije predavao Martin Junaković, bilo ga je posvuda, igrač kojem je zasigurno mjesto u nekom ozbiljnijem klubu. Istina, valja istaknuti i učinak Franka Šanga. Ali ni Junakovićeva iskričavost, napose precizost, nije pomogla "mravima" koji su skroz nestali sa scene u trećoj četvrtini, uz realizatorski oporavak u zadnjoj dionici, koji im nije donio neku promjenu na semaforu. Tornado je pak pjesmom, koja nije izostala kroz cijelu utakmicu , podsjetio kako u subotu slijedi velik derbi regionalne ABA lige, ogled s beogradskim Partizanom na Višnjiku.

Naslovnica Sport

Najčitanije