StoryEditorOCM
SportPRVA PROVJERA NOVOG TRENERA NA STANOVIMA

Simunić: Dilemu protiv Gospara riješit ćemo u prvoj fazi susreta!

Piše Ivica Gjergja
17. studenog 2017. - 22:10
lucko_imotski21-110317

Nakon što poraz u 12. kolu momčad zadra je ostala bez trenera: na povratku doma Leo Burčul je još u autobusu podnio neopozivu ostavku. No nije se dugo čekao njegov nasljednik. Čelništvo kluba brzo je uspostavilo kontakt s Vjeranom Simunićem koji je pristao i, nakon 12 godina, kada je bio posljednji put u Stanovima, vratio se na „mjesto zločina“. Simunić je upoznat sa stanjem u klubu i ciljevima...

- Nisam čarobnjak ni Bog, ali ću dati sve od sebe da podignem ekipu. Siguran sam kako ćemo rasti iz dana u dan i bit ćemo izuzetno nezgodni svakom protivniku. Sad smo u situaciji da nam je prva utakmica najvažnija. Do kraja polusezone ostala su još tri kola, a od danas kreću pripreme protiv GOŠK-a Dubrovnik. Ja sam u radu vrlo sistematičan, nema preskakanja stepenica. Idemo utakmicu po utakmicu da bi u proljetnom dijelu prvenstva eksplodirali, kazao je među ostalim trener Simunić.

Odmah nakon upoznavanja i kratkog monologa Simunić je „nagazio“ igrače na treningu, a sve u cilju da se što bolje pripreme za susret koji Zadra igra u 13. kolu protiv GOŠK Dubrovnika.

- Uvjeren sam da smo u potpunosti pripremni za susret sa GOŠK-om. Svi koji izađu na teren Stanova dati će sve od sebe kako bi već u početnoj fazi susreta riješili dilemu tko je pobjednik. Dokazati ćemo i novom treneru Simuniću da imamo sastav koji će ispuniti cilj, a pobjedu ćemo pokloniti našim navijačima, kazao nam je kratko igrač Dragan Župan.

Susret Zadra i GOŠK počinje u subotu u 13,30 sati na Stanovima.

 

Predstavnici NK Zadar u Škabrnji

Utakmica 13. kola između Zadra i GOŠK-a proći će u znaku sjećanja na Vukovar i Škabrnju. Susret će početi minutom šutnje, a igrači će na teren istrčati s crnim florom u spomen na sve poginule branitelje i žrtve Domovinskog rata. Predstavnici NK Zadar položit će cvijeće i zapaliti svijeće kod spomen obilježja u Škabrnji.

24. travanj 2024 19:54