StoryEditorOCM
SportFINANCIJSKO POJAČANJE

Košarkaški klub Zadar potpisao sponzorski ugovor sa splitskom tvrtkom Tommy

Piše Ivica Gjergja
27. studenog 2017. - 16:36
tommy6-271117.JPG

Direktor KK Zadra Željko Žilavec i direktor korporativnih komunikacija Tommy iz Splita, te ujedno član Nadzornog odbora KK Zadra, Dario Mamić potpisali su u ponedjeljak u Sportskom centru Višnjik sponzorski ugovor.

- Ide se ka finacijskoj konsolidaciji kluba za što smo uostalom i dovedeni. Nova uprava je počela to ostvarivati, istina trebati će vremena, no u konačan uspjeh svi vjerujemo. Ovaj današnji ugovor je u svjetlu te nove finacijske konsolidacije kluba, pa ovom prilikom pozdravljam našeg novog sponzora i člana Nadzornog odbora našeg kluba, Daria Mamića, koji vjeruju u nas. Sponzorstvo je potpisano za godinu dana, a nakon toga nadam se novom. KK Zadar će krenuti sa novim elanom i novim snagama u nove pobjede i osvajanja pa i titula. Za sada je to kadar kakvog imamo no nadam se da će biti i bolje, kazao je uz zahvalu Tommy-u Žilavec.

Direktor korporativnih komunikacija Tommya Dario Mamić istaknuo je kako mu je čast što mogu ući u jedan ovakav poslovni sponzorski angažman sa KK Zadrom koji je sportski sinonim ovog grada

- No nije samo to, već se radi o klubu sa velikom tradicijom sa povijesnim rezultatima i klubu koji je iznjedrio veliki broj košarkaških veličina. Moram napomenuti da je Tommy najveći donator Dalmatinskog sporta, mi smo sponzori velikih klubova u nogometu, a evo sada i u košarci, pa smatramo da pokazujemo jedan visoki stupanj društvene i socijalne odgovornosti i tim pomažemo i zajednicu u kojoj radimo i živimo. Nadam se da će ovaj naš doprinos i ovaj angažman kroz sponzorski ugovor sa KK Zadrom pridonijeti stabilizaciji kluba i da će doprinijeti konsolidaciji poslovanja organizacije kluba tako i finacijskoj, te time stvoriti bazu za sportsku revitalizacije velikog kluba kao što je Zadar i da će se početi vraćati na puteve stare slave, zaključio je Mamić.

16. travanj 2024 19:24