StoryEditorOCM
SportIZ MNK FUTSAL SUPER CHICKS POLIČNIK

Na "Kutiji" Chickise brane drugo mjesto!

Piše Ivica GJERGJA
1. prosinca 2017. - 21:17
ciks

Jedini malonogometni klub Zadarske županije MNK Futsal Super Chicks iz Poličnika je prvoligaš od svih malonogometnih klubova muških i žena , a 03. prosica će braniti drugo mjesto u kategoriji žena na malonogometnom turniru "Kutija šibica" u Zagrebu. To će biti susret prvog kola. a igra se u dvorani na Peščenici u 16 sati Futsal super chick i Uspinjača iz Zagreba. Prema onome što smo vidjeli na treninzima djevojke trenera Luke Marinovića su spremne za nastup, a sam trener će:

- Za nas nepoznata ekipa koja se prijavila i u natjecanje 1. HMNL za žene od ove sezone. Nadamo se dobroj utakmici i prolazu u drugo kolo. Imamo sedam novih igračica za razliku od prošle sezone, tri cure više nisu s nama. Pojačali smo se na svim pozicijama od vratarke i šest mladih igračica koje prvi put igraju u futsal klubu u karijeri. No moram reći da su dobre i da očekujem od njih dobar rezultata ne samo na turniru, kazao je Marinović.

U sastavu Futsal super chicks nastupaju:

Nensi Adamović (vratarka i reprezentativka Hrvatske U -17 a povremeno i A reprezentacije), Josipa Burčul i Viktorija Kovač(reprezentativke U -17), Ivana Ćubić, Kristijana Kolgjeraj, Petra Rudić i Tea Mikić

 

24. travanj 2024 09:21