IZ MNK FUTSAL SUPER CHICKS POLIČNIK Na "Kutiji" Chickise brane drugo mjesto!

IZ MNK FUTSAL SUPER CHICKS POLIČNIK

Jedini malonogometni klub Zadarske županije MNK Futsal Super Chicks iz Poličnika je prvoligaš od svih malonogometnih klubova muških i žena , a 03. prosica će braniti drugo mjesto u kategoriji žena na malonogometnom turniru "Kutija šibica" u Zagrebu. To će biti susret prvog kola. a igra se u dvorani na Peščenici u 16 sati Futsal super chick i Uspinjača iz Zagreba. Prema onome što smo vidjeli na treninzima djevojke trenera Luke Marinovića su spremne za nastup, a sam trener će:

- Za nas nepoznata ekipa koja se prijavila i u natjecanje 1. HMNL za žene od ove sezone. Nadamo se dobroj utakmici i prolazu u drugo kolo. Imamo sedam novih igračica za razliku od prošle sezone, tri cure više nisu s nama. Pojačali smo se na svim pozicijama od vratarke i šest mladih igračica koje prvi put igraju u futsal klubu u karijeri. No moram reći da su dobre i da očekujem od njih dobar rezultata ne samo na turniru, kazao je Marinović.

U sastavu Futsal super chicks nastupaju:

Nensi Adamović (vratarka i reprezentativka Hrvatske U -17 a povremeno i A reprezentacije), Josipa Burčul i Viktorija Kovač(reprezentativke U -17), Ivana Ćubić, Kristijana Kolgjeraj, Petra Rudić i Tea Mikić

 

Naslovnica Sport

Najčitanije