StoryEditorOCM
SportTAEKWONDO KLUB PLOVANIJA

Polagali za pojaseve i – trenirali s korejanskim majstorima!

Piše Ivica Gjergja
26. prosinca 2017. - 16:02

TK Plovanija kalendarsku 2017. godinu završili su na svečan i izniman način. Naime, polagali su za pojaseve te su pokazali što su naučili tijekom godine.

Zanimljivo da je polaganju nazočilo preko 60 djece, a da su gotovo svi položili, pa su tako za bijeli pojas ili 9. kup položili: Mihaela Matešić, Mirko Gacik, Danijela Krstičević, Luka Ušljebrka, Merjem Bašić, Imran Bašić, Sebastijan Korica, Niko Perkušić Dželalija, Leon Nezirević, Loreta Beram, Antonio Čikeš, Ema Pavlović, Josip Bujačić, Gabrijel Pavlović, Daniel Petani, Šime Karlović, Lucian Orčić, Zara Valčić, Mihaela Šaponja, Ivona Katić, Niko Božajić, Matia Božajić, Marcela Alibašić, Daniel Božulić, Antonio Alibašić, Amar Mušić, Nadndor Nagivari, Daniel Kolega, Leo Drača, Karlo Šarić, Nikola Drača i Anđela Čuča.

Za žuti i više žuti pojas, odnosno 8. i 7. kup položili su: Jakov Beram, Jakov Popov, Patricija Kadić, Luka Beram, Petra Prtenjača, Luka Šapina, Matija Beram, Roko Vučetić, Rina Ivanov i Laura Ferrari.

Za zeleni i više zeleni pojas, odnosno 6. i 5. kup položili su: Mihael Burčul, Šime Buovac, Marija Gospić, Bartol Burčul, Nika Petra Burčul, Mate Perica, Roko Petrović, Klara Vukić, Lucia Ražnjević, Martina Čikeš i Marino Marković.

Za plavi i više plavi pojas odnosno 4. i 3. kup položili su: Marsela Perić, Sara Zdrilić i Matija Ivanov.

-Pokazali su što su naučili, a vjerujte naučili su mnogo toga što čini taekwondo, no pred njima je još dosta toga da nauče i ovladaju ovom vještinom još bolje. Zadovoljni smo kako su radili i što su pokazali, vidljivo je da će marom, treningom i radom sve više i sve brže doći do crnog pojasa, a što im je cilj, kazao nam je zadovoljni trener Antonio Čačić.


Trening s Koreancima u Karlovcu!


 

Dan nakon što su „pospremili" pojaseve i podijelili diplome svojim članovima, jedan broj članova TK Plovanije zaputio se u Karlovac i tamo s Miroslavom Brežanom i Korejancima odradili dobar trening. Nakon toga slijedi zaslužen odmor da bi početkom Nove godine krenuli dalje.



 

27. travanj 2024 01:19