StoryEditorOCM
SportKUP GRADA BIOGRADA

​Igra se odličan mali nogomet, a pobjeđuju favoriti

Piše Ivica Gjergja
9. siječnja 2018. - 14:01
Biograd I.JPG

Svi ljubitelji malog nogometa koji u ponedjeljak nisu bili u sportskoj dvorani OŠ Biograd gdje se odigravaju utakmice Kupa grada Biograda u malom nogometu, mogu žaliti za propuštenim. Bila je to večer vrhunskih nogometnih trenutaka, s dosta driblinga, udaraca na gol i vrhunskih obrana, promašenih ali i postignutih šesteraca, pa kada se sve to zbroji, bila je to malonogometna predstava za opamćenje u kojoj su svi uživali.

Pobjedili su favoriti, a poraženima ostaje utjeha da su u nastupnim susretima dali sve od sebe. Biograd I i Vrana su doma otišli malo raspoloženiji zbog pobjeda koje su ih odvele u polufinale koje je na rasporedu u srijedu.

 

REZULTATI

BIOGRAD I – SVETI PETAR 2:2 na šesterce 7:6

BIOGRAD – Dvorana osnovne škole. Gledatelja 300. Suci: Josip Katuša i Josip Viduka.

BIOGRAD I: Baričić, Perica, Milat, Radman 2, Lukić, Birkić, Vuković 4, Krklješ, Vidaković 1. Voditelji: Željko Pešić i Boris Mihalić.

SVETI PETAR: Bjeliš, P. Colić 1, M. Colić, S. Colić, Blažević 1, Bilaver 1, Mateo Colić 2, Jovančević, Dunić 1, Duvnjak. Voditelji: Kristijan Colić i Šime Jurišić.

 

SVETI FILIP JAKOV – VRANA 1:2

SVETI FILIP JAKOV: Sušić, Torbarina, Milat, Pezelj, Mikas, Horvat, Pelicarić, Batur, Vodopija 1. Eškinja, P. Eškinja. Voditelji: Vedran Eškinja i Krešimir Mikas.

VRANA: Rogić, Banđen, Čirjak, Knežević, M. Ćirjak, Prtain 1, I. Čirjak, Barešić, L. Prtain, Knez 1, Šarić. Voditelji: Luka Knežević i Mario Đodan.

 

Utorak je slobodan dan, a u srijedu je na programu polufinale koje se igra po sljedećem rasporedu:

U 18 sati Raštane – Biograd I

U 19 sati Vrana – Zadar II

26. travanj 2024 23:54