StoryEditorOCM
SportIZ TREĆELIGAŠA NK ZADAR

Simunić izvršio p(r)ozivku!

Piše Ivica Gjergja
10. siječnja 2018. - 19:50
nkzadar_prozivka2-100118

Točno u zakazano vrijeme u srijedu (14,30 sati) na Stanovima s igračima iz rostera, ali i nekolicinom koji su pristupili NK Zadru, direktor Svetko Ćustić i trener Vjeran Simunić su, svatko iz svog kuta, pozdravili igrače i zaželjeli svima uspjeh u radu.

- Sve vas skupa pozdravljam i u prvom redu želim da budemo svi zdravi kako bi mogli izvršavati sve obveze na pripremama, te kako bi se dobro spremili za predstojeća natjecanja u drugom dijelu prvenstva. Do početka prvenstva je 45 dana, tijekom kojih će se situacija razbistriti. Trebamo se dobro pripremiti kako bi ostvarili naš cilj, a on je poznat - ulazak u Drugu ligu. Igrom trebamo dokazati da vrijedimo, u vas imamo povjerenje te kroz pripreme sve učiniti da se dobro spremimo. Ovo je podneblje koje voli nogomet i ako budete dobro igrali, a nema razloga da ne igrate jer imamo kvalitetu, gledatelji će doći. No nećemo puno pričati već idemo raditi, kratak je bio Svetko Ćustić.

Trener Vjeran Simunić je iznio plan i program priprema i odmah na prvu bio jasan.

-Od danas kreće naš kontinuirani rad kao da je sutra početak prvenstva. Radit ćemo iz dana u dan, dva puta dnevno, a nadam se da će nas i vrijeme poslužiti kako bismo mogli raditi s loptom te odigravati pripremne utakmice. Teren se treba čuvati no već ćemo nekako složiti da možemo nesmetano raditi i trenirati kako bi se optimalno pripremili za početak natjecanja. Vjerujem da ćemo sve što smo zacrtali i ostvariti. Također se nadam da ćemo i desetak pripremnih utakmica odigrati i s jačim suparnicima kako bismo se mogli testirati za ono što nas čeka. Ne bih volio igrati sa slabijim protivnicima pa da ih dobijemo i uljuljamo se. Od danas počinju žestoke pripreme, a sad svih očekujem na „Banini“ gdje ćemo odraditi prvi trening, kazao je Simunić.

Na pripreme su došli sljedeći igrači: Tomo Gluić, Karlo Jurjević, Ivan Jović, Jure Jerbić, Ante Sarić, Mario Jurjević, Robero Viduka, Mateo Pranić, Josip Jurjević, Karlo Torbarina, Kristijan Jurić, Vedran Smokrović, Dragan Žušpan, Ivan Tokić, Josip Anić, Paulo Colić, Mateo Verunica, Josip Gagula, Mateo Rončević, Mateo šušak, Ivan Ninčević, Roko Žilić, Luka Zrilić.

U prijelaznom roku pristupili su: Brano Čubrilo (Val), Marko Grbavica (Zmaj Blato), Vinko Petković (GOŠK), Tarik Handžić (Jajce - BiH) i Valerije Jurić (Imotski).

Trener Vjeran Simunić, pomoćni Zvone Jurić.

19. travanj 2024 06:02