StoryEditorOCM
SportNOGOMETAŠI ZADRA U PUNOM POGONU

Dragan Župan: "Pripreme su ubitačne!"

Piše Ivica Gjergja
14. siječnja 2018. - 13:12
zadar prip

Prošao je i peti dan kako su u pogonu nogometaši Zadra na pripremama za predstojeću polusezonu, koja kreće 24. veljače. Pun ih je perivoj Vladimira Nazora, Banina, a dakako da i oba terena na Stanovima. Radi se svojski, jedino što se čuje je trener Vjeran Simunić i njegov pomoćnik Zvonimir Jurić.

Igrači sve stojički izdržavaju, „tuku“ kilometre ujutro i poslijepodne, pa su stoga "teške" noge. Jedan od najagilnijih je i najstariji Dragan Župan.

- Izvrsno se radi, ubitačne su pripreme, ni sam ne znam koliko sam priprema prošao no ove su jedinstvene, raznolike po onome što treba odraditi, lopta nije još u „điru“ no uskoro će biti i ona. Uvjeren sam da ćemo se ukoliko ne bude ozljeda dobro spremiti za natjecanje u drugom dijelu sezone, kratko je rekao Župan.

Podsjetimo da su na pripremama slijedeći igrači: Tomo Gluić, Karlo Jurjević, Ivan Jović, Jure Jerbić, Ante Sarić, Mario Jurjević, Roberto Viduka, Matteo Pranić, Josip Jurjević, Karlo Torbarina, Kristijan Jurić, Vedran Smokrović, Dragan Župan, Ivan Tokić, Josip Anić, Paulo Colić, Mateo Verunica, Josip Gagula, Mateo Rončević, Branko Čubrilo, Tarik Handžić, Marko Grbavica, Vinko Petković, Luka Zdrilić, Ivan Ninčević i Mateo Šušak. Otvaranje drugog dijela polusezone Treće HNL-jug je na rasporedu 24. veljače, kada na Stanove u 15. kola stiže Primorac iz Stobreča.

20. travanj 2024 10:19