StoryEditorOCM
SportIZ TREĆELIGAŠA NK ZADRA

Čubrilo: “Možemo ostvariti cilj i dohvatiti Drugu ligu“!

Piše Ivica Gjergja
3. veljače 2018. - 17:06
Branko Čubrilo

U prijelaznom roku iz Kaštel Gomilice na Stanove „sletio“ je napadač 29-togodišnji Branko Čubrilo.

Branko je znano nogometno ime Dalmacije, bio je u Hajduku, pa u Valu, Vitezu, Zmaju da bi paralelno sa igranjem nogometa usavršavao i trenerski posao. Posjeduje Uefa B licencu, te je trenirao mladi naraštaj u školi nogometa Kaštel Gomilice. Evo što kaže, zašto je došao u Zadar.

- Razgovarajući sa čelnim ljudima NK Zadra, privukao me projekt povratka Zadra u prvu ligu. Ovo je prekrasan grad i klub s bogatom tradicijom, koji je dao puno velikih igrača i definitivno zaslužuje mnogo više od ovoga gdje se trenutačno nalazi, Treće HNL-Jug. Zato smo sada tu i pokušat ćemo svi zajedno dati sve od sebe da vratimo Zadar za početak u Drugu HNL. Mene osobno ova priča jako motivira i volio bih okušati sreću i igrati u prvoj ligi.

- Može li se ostvariti cilj, „dohvatiti“ Drugu ligu?

Siguran sam da možemo ostvariti zacrtani cilj. Imamo dobru momčad, što se vidjelo i na prošloj utakmici u Šibeniku, iako je riječ o pripremnom dvoboju. Još smo malo “teški”, jer zaista naporno treniramo, ali mislim da će se rezultati dobrog rada i treninga doći, samo da nas zaobiđu ozljede, a onda se ne bojimo nikoga, kazao je Čubrilo.

27. travanj 2024 04:34