StoryEditorOCM
SportTRENER LUKA BUJAS NAKON UTAKMICE S HERMES ANALITICOM

Griješilo se, no pobjedi se ne gleda u zube!

Piše Ivica Gjergja
5. veljače 2018. - 11:35
jazine_hermes11-040218

Vrijednu pobjedu ostvarili su košarkaši Jazina - Arbansa u utakmici s Hermes Analiticom. I prije samog susreta vidjelo se jedno dobro ozračje u momčadi, koje je dozirao mladi i perspektivni trener Luka Bujas. Treba kazati da su pojačanja koja su „sletjela“ u Jazine u utakmici reagirala odlično, a kada se zna da su Barry, Petani i Kaštropil upisali 51 poen, to sve potvrđuje. Utakmica je bila borbena, a pobjeda je došla tek u posljednjoj četvrtini gdje su domaći imali 17:0 rezultat te su zadržali „zalihu“ koševa za pobjedu. Trener Luka Bujas bio je nakon utakmice vidno zadovoljan.

- Prvo bi momcima čestitao na velikoj borbenosti i pobjedi, da se griješilo to je sigurno, no pobjedi se ne gleda u zube. Imam i nekoliko kritika, koje ćemo nadam se na treninzima riješiti. Nitko mi ne može reći kako obrambeni skok nije samo produkt voljnog momenta. Svojim igračima uvijek govorim da pogledaju snimku i vide kako prilikom našeg šuta za tri poena na četiri metra od koša, nema nijednog našeg igrača. U trenucima mi se čini kao da vodim neku predkadetsku ekipu. Što će biti kad dođe neka ekipa koja će pod košem imati još dominantnije igrače? Tu su i izgubljene lopte. Ali to još i mogu shvatiti jer to se događa ekipama koje su se tek sastavile kao naša i koje se tek trebaju uigrati, kazao je Luka Bujas.

Nakon ovog kola Jazine - Arbanasi imaju dvije pobjede i 12 poraza, na pretposljednjem su mjestu ljestvice. Sljedeća utakmica se igra u Šibeniku, a nakon toga će uslijediti trotjedna stanka u prvenstvu, zbog odigravanja Kupa Krešimira Ćosića i reprezentativnih nastupa Hrvatske.

26. travanj 2024 03:30