StoryEditorOCM
SportOBJE UTAKMICE NA STANOVIMA

Božidar Miletić: “Bila mi je želja dovesti reprezentaciju u Zadar“!

Piše Ivica Gjergja
6. veljače 2018. - 20:53
Božidar Miletić

Dvije kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo žena u travnju će igrati ženska nogometna reprezentacija Hrvatske u Zadru. Krajem veljače i početkom ožujka „odradit“ će se pripremni susreti također u Zadru, protiv Bosne i Hercegovine i to 6. ožujka, te u Biogradu na Moru protiv Crne Gore već 28. veljače.

Podsjetimo da je „vrhuška“ koja vodi žensku nogometnu reprezentaciju iz Zadra, izbornik Božidar Miletić, te pomoćnici Jure Perković i trener vratarki Krešimir Jaklin. Također poznato je da će one igrati u skupini četiri kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Francusku 2019. godine. Odigrat će dvije domaće utakmice, a obje će se odigrati isto u Zadru na Stanovima i to 5. travnja protiv Ukrajine i protiv Mađarske 9. travnja.

- Zahvalio bi se HNS-u, što je dodjelo Zadar kao domaćina. Znate da je naša davnašnja želja bila našu reprezentaciju dovesti u Zadar, evo uspjeli smo u tome. Najbolje naše igračice doći će u Zadar i odigrati će dvije natjecateljske utakmice s odličnim reprezentacijama. Ne sumnjam da ćemo biti odlični organizatori i domaćini, kazao je izbornik Božidar Miletić.

27. travanj 2024 02:00