StoryEditorOCM
SportODIGRANA PRIJATELJSKA HUMANITARNA NOGOMETNA UTAKMICA

Hajduk II bolji od Zadra!

Piše Ivica Gjergja
17. veljače 2018. - 18:32
zadar_hajduk10-170218

ZADAR – HAJDUK II 2:3

ZADAR – Igralište Stanovi. Gledatelja 300. Sudac: Luka Popović Pomoćnici: Dukić i Musap (svi Zadar)

Strijelci: 1:0 Petković(2), 1:1 Batarelo (11), 1:2 Blagaić (68), 1:3 Kreković (73), 2:3 Repić(82).

ZADAR: K. Jurjević, Pranić, Tokić, Jerbić, Sarić, Župan, Anić, Jurić, Torbarina, Petković, Čubrić. Još su igrali: M. Jurjević, J. Jurjević, Hndžić, Repić, Viduka , Verunica. Trener: Vjeran Simunić.

HAJDUK II: Gujić, Bradarić, S. Jurić, Ševelj, Nejašmić, Kreković, Palaversa, Sahiti, Krajina, Batarelo, bašić. Još su igrali: Roleta, Pasariček, Šuto, Ciprić, Ćurić, Blagaić. Trener: Siniša Orešćanin.

Kupnjom karte gledatelji su pomogli obitelji Dragaš iz Briševa koja je u teškoj financijskoj situaciji te će tako kompletan „utržak“ njima biti predan, a s time se se složili i hajdukovci.

Što se tiče prijateljskog sraza bio je dosta zanimljiv. U početnoj fazi domaćini su imali više od igre  pa su tako i postigli krasan zgoditak. Župan je začeo akciju pronašao Jurića koji loptu prosljeđuje za Petkožvića i to je 1:0, druga je minuta.

Samo devet minuta kasnije Hajduk poravnava, nakon kornera u petercu se najbolje snalazi Batarelo i to je 1:1. Do kraja prvog dijela bilo je nekih poluprigoda. Najveću priliku imao je Hajduk u 22. minuti kada je vratar Karlo Jurjević, obranio kazneni udarac sa 11 metara Krekoviću. Ovim rezultatom završeno je prvo poluvrijeme.

Dosta je izmjena bilo na obje strane u drugom dijelu utakmice.  Kada su gosti povećali rezultat u dva navrata preko Blagaića, ispala je obrana domaćih te se najbolje snašao Blagaić  i zabio za 1:2. Kreković se iskupio za penal kada je u 73. minuti pogodio za 2:3, a Repić je u 82. minuti postavio konačan rezultat ove interesantne utakmice.

 

19. travanj 2024 23:53