StoryEditorOCM
SportKVALIFIKACIJSKE UTAKMICE ZA ODLAZAK NA SVJETSKO PRVENSTVO  

Nogometašice Hrvatske u Zadru dočekuju Ukrajinu i Mađarsku

Piše Ivica Gjergja
22. veljače 2018. - 19:42
nogom

Izbornik  ženske nogometne reprezentacije Hrvatske Božidar Miletić doveo je svoje izabranice u rodni grad: u 4. skupini kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 2019.godine naše reprezentativke će 5. travnja ugostiti Ukrajinu na zadarskim Stanovima, a na istom će igralištu dočekati i reprezentaciju Mađarske 9. travnja.                                        

Pored ovih kvalifikacija na rasporedu seniorske ženske reprezentacije nalaze se i dva prijateljska susreta, u sklopu zadarskih priprema za kvalifikacije. U Biograd na Moru 28. veljače u 17:00 sati stiže Crna Gora, dok će 6. ožujka u Zadru gostovati Bosna i Hercegovina, s početkom u 12:00 sati. U međuvremenu će 3. ožujka Crna Gora odmjeriti snage s Bosnom i Hercegovinom na stadionu u Polači.                                          Podsjetimo da na ljestvici Skupine 4 vode Švedska i Danska s devet, odnosno šest bodova, a slijede Ukrajina s četiri, Hrvatska s dva i Mađarska s jednim bodom.                                  

Preuređenje igrališta „Kazimira i Silvia" u Biogradu!

Da bi kao domaćin dočekali goste kako treba, čelnici Primorca Darko Banić i direktor Leo Šarić odlučili su srediti igralište Kazimira i Silvia. Preuređuju se prostorije, a sve da bi cure mogle normalno odigrati prijateljsku utakmicu s Crnom Gorom 28. veljače u 17 sati.

 

25. travanj 2024 16:40