StoryEditorOCM
SportUOČI GOSTOVANJA U BAŠKOJ VODI

Josip Majić: "Nema razloga da ne nastavimo pozitivan niz dobrih igara!"

Piše Ivica Gjergja
17. ožujka 2018. - 13:47
nkzadar_nkprimorac8-240118.JPG

I nakon utorka Primorac se poslije pobjede u županijskom derbiju protiv Zadra još više učvrstio na prvom mjestu ljestvice Treće HNL-Jug, te postao svojevrstan hit proljeća. Zadovoljstvo se ogleda na svakom koraku u Biogradu, jer njihovi ljubimci, igrači, struka i Uprava, su na „čelu kolone“ ljestvice sa nakanom da tu ostanu što duže.

Pitanja ima mnogo, kako su došli tu, koliko će ostati, a naj pitanje je ono može li Zadarska županija dobiti drugoligaša, a da mu nije ime Zadar? Pa možda i može Primorac dohvatiti Drugu ligu, jer su neki uglednici iz kluba znali i prije ovoga što su napravili sada u klubu:

- Ako se ukaže prilika, potvrdit ćemo svoj dobar rad, no nije imperativ! - rekli su.

No okrenimo se susretu sa Uraniom. Treninzi su prošli uobičajeno, složena je i igračka ruža na zadovoljstvo svih, novi igrači, kao Ivan Jović, Josip Majić i drugi iskazuju se u pravom svjetlu, a kada je tako upravo Majića pitamo kako će biti u Baškoj Vodi, hoće li je „preplivati“?

 - Dosadašnjim igrama smo se iskazali, nema razloga da ne nastavimo pozitivan niz dobrih igara i ako se pobjeda ukaže sigurno da ćemo je objeručke prihvatiti. Idemo s Uraniom igrati nogomet, nadigravati se, jer smo za to sposobni. Izgubiti nećemo, kazao je Majić.

Susret Urania – Primorac (BNM) igra se u 15,30 sati u nedjelju u Baškoj Vodi.

20. travanj 2024 07:34