StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA 19. KOLO

Luka Bujas: "Od prve minute idemo ka pobjedi!"

Piše Ivica Gjergja
17. ožujka 2018. - 14:00
jazine

U gradskom derbiju osamnaestog kola, Jazine - Arbanasi su „popile“ poraz od Zadra u HT Premijer ligi, što je bilo i očekivano.

Zadar je slavio rezultatom 116:94, no u Jazinama – Arbanasima, nije bilo deprimiranosti jer je objektivno dato onoliko koliko je bilo moguće od svih igrača u utakmici. Zasad je sve usmjereno prema nadolazećem 19. kolu koje će se odigrati u nedjelju u dvorani Krešimira Ćosića u 19. sati, a protivnik je Alkar.

Sigurno je da su u nimalo zavidnoj situacija Jazine, koje su do sada za očuvanjem prvoligaškog statusa, ostvarile dvije pobjede i petnaest poraza sa 19 bodova, te se nalaze na pretposljednjem mjestu ljestvice.

U srazu s Alkarom, kojeg vodi bivši trener Jazina, Neven Plantak, a koji ih dobro poznaje, očekuje se pravi borbeni meč, koji „para gaće“. Na sve su to spremni u domaćem klubu.

- Ovaj sraz što nas očekuje sa Alkarom nam je izuzetno važan. Svi smo na treninzima usredotočili prema pobjedi, biti će teško no ne i nemoguće. Cijenim Alkar, ne bojimo se, idemo od prve minute ka pobjedi jer s njom dobivamo dosta. Poraz ne bi bio ugodan. Pozivam naše navijače da nas podrže i dođu u Krešin dom, kazao je trener Jazina Luka Bujas.

24. travanj 2024 03:50