BICIKLIZAM U BIOGRADU NA MORU Odvezli kriterijsku utrku ulicama Biograda!

BICIKLIZAM U BIOGRADU NA MORU

U Biogradu nije u nedjelju spriječilo bicikliste ni kišno i vjetrovito vrijeme, nego su biciklisti iz Hrvatske, Poljske i Slovačke odvezli kriterijsku utrku ulicama grada.

Od 24 mjesta na postolju 11 je otišlo u poljske klubove, 8 u hrvatske i pet u slovačke, tri pobjednika kategorija dolaze iz Hrvatske, od toga su Antonio Ban iz Rijeke i Roko Fržop iz Vodica bili i ukupni pobjednici prve i treće utrke, a Radoslaw Lewandowski iz Poljske u kadetskoj kategoriji je bio ukupni pobjednik druge utrke natjecanja.          

Od Zadrana su Roko Šintić i Luka Škara osvojili prva dva mjesta među U13 biciklistima, Nicolas Gojković drugo kod U -15, dok je Karla Kožić bila odlična druga u zajedničkom plasmanu seniorki i juniorki, a utrku su u glavnoj grupi završili Oliver Gojković i Duje Peričić kod kadeta, te Lovro Matek među juniorima.

- Svakako da pohvale zaslužuje i ostatak ekipe BK Zadar, koja je ubilježila plasmane Paula Grgića, Roka Dokoza, Slavka Barešić, Marka Bilosnića i Tea Radaša. Nažalost, prva favoritkinja ženske utrke Maja Perinović nije završila natjecanje zbog pada - kazao je tajnik BK Zadar Neven Pavić.

Naslovnica Sport

Najčitanije