StoryEditorOCM
Sport21. KOLO TREĆE HRVATSKE MALONOGOMETNE LIGE

Zagora nije „zagorila“, uzela je veliki bod!

Piše Ivica Gjergja
24. ožujka 2018. - 20:52
Detalj Primorac Zagora.JPG

PRIMORAC (BNM) – ZAGORA 1:1 (1:0)

BIOGRAD – Igralište Kazimir i Silvio. Gledatelja 150. Sutkinja: Vesna Budimir Podstrana. Pomoćnice: Gordana Katušić i Maja Petravić.

Strijelci: 1:0 Zelić (29), 1:1 Sablić (79).

Najbolji igrač: Ivan Paponja (Primorac).

PRIMORAC (BNM): Rogić, Colić, Marković, Jović (od 68. Brzoja), Ješe, Vodopija (od 62. Ferić), Majić, Lazarevski, Zelić, Paponja, Bubnjar (od 86. Šarić). Trener Dragan Blatnjak

ZAGORA: Vukić, Pezo,  Pleština , Sablić, Slugan  (od 46. Stojak), Ćaleta , F. Bitunjac , B. Bitunjac , Klisović, (od 78. Vučemilović), Malčić(od 78. Rodić), Brnadić . Trener.-

Prije samog početka utakmice, predstavnici oba kluba su sutkinjama poklonili po buket cvijeća i poželjeli uspješno suđenje danas i ubuduće. Za samu utakmicu možemo reći da je "utakmica promašenih prigoda" što se tiče domaćeg sastava, dok su gosti iz jedne poluprigode postigli izjednačujući zgoditak za veliki bod koji nose doma.

Zagora je došla po bod, u tome je i uspjela, a na kraju susreta su burno pozdravljeni od svojih navijača kojih je u Biogradu bilo poprilično. Domaćini su u 29. minutu postigli zgoditak, razigrani Jović koji je do tada nekoliko puta probio desni bok i ovaj put je izvrsno prošao, kada je bio u najboljoj prigodi centrirao je za Zelića i ovaj u petercu zaustavlja loptu te pogađa gol za vodstvo.

U 65 minuti postigli su domaćini zgoditak no signalizirano je zaleđe, koje je po domaćinima bilo upitno. Gosti su preko iskusnog Željka Sablića u 79. minuti izjednačili rezultat, isti se izborio za jednu loptu, zadržao je, i kada je imao čistu situaciju sa nekih 25 metara opalio je i lopta se zakoprcala u lijevom donjem kutu vrata Rogića. Iako je u dva-tri navrata gostujući igrač Pleština zaprijetio, do kraja se nije promijenio rezultat. Čvrsti bedem gosta izdržao je dominantne domaćine.

23. travanj 2024 20:28