StoryEditorOCM
SportZAVRŠNICA HRVATSKE AMATERSKE VATERPOLO LIGE U SLAVONSKOM BRODU

Zadarski VK Kolpomorto drugi!

Piše Ivica Gjergja
27. ožujka 2018. - 13:16
VK Kolpomorto

U Slavonskom brodu odigrana je završnica Amaterske vaterpolo lige hrvatske na kojoj je nastupilo osam ekipa, VK „Magla" - Split, VK „Natural born chillers" - Zagreb, VK „Marsonia" -Slavonski brod, VK „Albamaris" - Biograd na moru, VK „Val" -Zagreb), VK „Nedjeljom u 9" - Zagreb, VK „Peter Parker" -Karlovac i VK „Kolpomorto" - Zadar.

U toj konkurenciji zadarski „Kolpomorto" uspio je izboriti drugo mjesto. U prvoj polufinalnoj utakmici Zadrani su igrali protiv ekipe „Val" iz Zagreba s kojima su nakon prve dvije četvrtine imali izjednačen rezultat, međutim uspjeli su ih nadigrati i utakmicu privesti kraju s pobjedom od 11:7. Finalni dvoboj igrao se između ekipe "Natural born chillers" iz Zagreba i Zadrana, a rezultat je bio 11:5.

Zadarski amateri vaterpolisti iz VK Kolpomorto postoje oko pet godina, a u tom su vremenu uspjeli dohvatiti u ovoj ligi viceprvaka. Biti drugi u državi, složiti ćete se nije mala stvar, stoga svima koji su sudjelovali u građenju uspjeha i na kraju ga sagradili sve čestitke na urađenom.

- Dali smo sve od sebe, međutim u završnici ipak nismo imali šanse protiv mladih i izuzetno plivački raspoloženih zagrepčana koji su zasluženo osvojili prvo mjesto. Ovom prilikom zahvalili bi domaćinima iz VK „Marsonije" na odličnoj organizaciji finalnog turnira VAL-a, kazao je Marko Denković - Kraljev, tajnik VK Kolpomorto, .

 

Oni su drugi u Hrvatskoj!
Za ekipu VK Kolpomorto igrali su: Ante Mikelić, Ante Šoša, Luka Anić, Gabrijel Strgačić, Marko Denković - Kraljev, Krešimir Klarica, Nino Bojmić, Zvone Lakoš (čuče) Ivan Jeličić, Niko Torić, Antonio Letinić, Krsto Knez.
Na slici stoje s lijeva na desno.

 

30. travanj 2024 12:13