StoryEditorOCM
SportODRŽAN SPORTKLUB BASKET4KIDS TURNIR ZA DJEČAKE DO 13 GODINA

Školi košarke Zadar tri trofeja!

Piše Ivica Gjergja
27. ožujka 2018. - 15:22

Prošlog vikenda u Zagrebu se u organizaciji Sportklub TV-a održala završnica hrvatskog izdanja Sportklub Basket4kids turnira za dječake do 13 godina. Na završnici su nastupili i dječaci Škole košarke Zadar koji su postigli izvrstan uspjeh osvojivši prvo mjesto na prvenstvu. Zadrani su i na prvenstvu Dalmacije u siječnju koje se održalo u Splitu bili prvi.

U Zagrebu su svoj nastup izborili pobjednici Regija pa su nastupili: ŠK Zadar, KK Vrijednosnice Osijek, KK Zagreb i KK Stoja Pula.

U polufinalnom susretu, ŠK Zadar pobijedila je ekipu Vrijednosnice Osijek 33:24, a u finalnoj utakmici ekipu Zagreba rezultatom 41:33.

Između polufinalnih i finalne utakmice održano je i natjecanje u šutiranju trica i driblingu, a ekipa ŠK Zadra je također pobijedila i otišla kući s tri trofeja. Ovim uspjehom ŠK Zadar izborila je nastup na finalnom turniru u Beogradu koji će se održati za vrijeme Final four turnira Euroleague u svibnju 2018. godine.

ŠK Zadar je nastupila u sljedećem sastavu: Toni Torbarina, Lovre Fabulić, Filip Skelin, Vito Perković, Manuel Dundović, Frane Šango, Niko Šare, Luka Bilokapić, Šimun Dijan, Michael Ružić, Šimun Lončar, Bruno Maraš, Niko Batović, Ivan Baričević. Treneri: Slawomir Klimontowicz, Martina ŠangoMarin Pulja.

20. travanj 2024 12:06