StoryEditorOCM
SportJAZINE ARBANASI U SUBOTU DOČEKUJU ZAGREB NA VIŠNJIKU

Petani: Pozivam navijače da nas podrže - Mrave treba pobijediti!

Piše Ivica Gjergja
30. ožujka 2018. - 21:58
sonik

Nisu se proslavili košarkaši Jazina - Arbansa prošlog utorka u Zagrebu u srazu s Cedevitom, koja ih je „isprašila“ 116:65, no odmah se mora okrenuti list. Zatvoren je prošli susret jer ih očekuje novi sraz koji „para gaće“. Nakon tog neugodnog poraza nastavili su s treniranjem i spremanjem za utakmicu, koju će u subotu odigrati sa Zagrebom u dvorani „Krešimira Ćosića“ u 16 sati.

Zašto je ova utakmica važna za Jazine - Arbanse? Ako se pobjedi, što je i imperativ na neki način, tada je domaćin  još u igri  za ostanak. No, bude li drugačije ne ovisimo samo o sebi. U krugu ugroženih su Hermes, Zagreb, Alkar, Jazine - Arbansi i Kaštela.

Na treningu smo na trenutak zaustavili Tea Petanija, koji je u srazu s Cedevitom bio najbolji Zadranin  te je ubilježio 18 poena, tri skoka i tri asistencije. Evo što nam je kazao za susret s „Mravima“:

- Nama je svaka utakmica zahtjevna, no ova s „Mravima“ posebno. Usredotočeni smo na nju! Osjećam pozitivnu klimu u momčadi i svi ćemo se uhvatiti za jedan „štap“, a to je pobjedu. Pozvao bi naše vjerne navijače da nas podrže, kazao nam je Petani.
 

 KK JAZINE ARBANASI – KK ZAGREB
31. ožujka 2018., dvorana Krešimira Ćosića, početak u 16 sati. Prvi sudac: Gordan TERLEVIĆ iz Rijeke, sudac: Denis HADŽIĆ iz Pule, sudac: Ivan ŠVERKO iz Rijeke. Opunomoćenik: Vedran FRAKIN iz Zadra. Kontrolor: Milan ČANKOVIĆ iz Zadra.
27. travanj 2024 00:58