StoryEditorOCM
SportNAKON SUSRETA ZADAR - IMOTSKI 8:2

Simunić: „Visoka pobjeda je nagrada za naš rad i angažman"!

Piše Ivica GJERGJA
1. travnja 2018. - 13:25
Konferencija zd im.JPG

Završetkom 22. kola Treće HNL - Jug susreta Zadar - Imotski 8:2, održana je na Stanovima „presica" na kojoj su bili sportski direktor NK Zadra, Josip Bepo Bajlo, profesor, te Vjeran Simunić, trener Zadra i kapetan Imotskog Ante Jonjić.

Otvarajući „presicu" Bajlo je pozdravio sve i čestitao pobjedu Simuniću, a Imotskom se zahvalio na fer i korektnoj igri kazavši kako sudačka trojka nije oštetila nikoga, a što je najbitnije nije bilo nikakve ozljede, na kraju je zaželio svima sretan Uskrs i dao riječ gostu.

- Čestitao bi Zadru na zasluženoj pobjedi, nadigrali su nas u svim elementima nogometne igre. Nama ostaje grčevita borba za ostanak u ligi. Trebamo što prije zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se sljedećim protivnicima. Zadru iskreno želim uspjeh i ulazak u drugu ligu jer imaju dobru momčad koja to može, kratko je kazao kapetan Imotskog, Jonjić.

Nakon njega riječ je uzeo trener Zadra, Vjeran Simunić, kazavši:

-Ovo što su moji igrači uradili nemam im što čestitati, to je njihov posao i obveza da igraju i pobjeđuju. Zaista nije bilo lako u sedam dana odigrati tri susreta i osvojiti devet bodova. Pokazali smo danas da možemo. Mi smo u situaciji da moramo pobjeđivati ili „umrijeti", ako želimo ostvariti cilj. Kod nas nema sredine bez obzira koja nam je momčad protivnik, Imotski ili netko drugi, moramo pobjeđivati. Evo ovim pobjedama smo se pomakli na ljestvici prema gore. Svaka nam je utakmica teška, osobno sam išao vidjeti u srijedu Imotski kako igra. Znajući kako igra mi smo radili na taktičkoj uigranosti i kako dobiti utakmicu. Griješilo se, teren je bio takav kakav, blatnjav klizav i dogodila se njihova kontra dali su gol i to prvi, no brzo smo se vratili, ali i kod 3:2 za nas bilo je „povuci", eto uspjeli smo, no vjerujte dosta smo radili za ovu pobjedu. Nama je Uskrs došao kao nagrada za ovu visoku pobjedu, za naš maran i pošten rad. Odmorit ćemo se dva dana, pa ponovo u kolotečinu, karantenu i u nove bitke i pobjede za bodove, a koliko ćemo ih osvojiti, dragi Bog zna. No uvjeravam vas da ćemo ići na sva tri boda u svakom sljedećem susretu. Drago mi je da nam je kapetan Imotskog Jonjić polaskao i kazao da smo u svim segmentima igre bili bolji i da djelujemo kako momčad. Dosta smo se naradili i trenirali da bi ovo ostvarili, a sada mali odmor pa ponovo u bitku koja će trajati do kraja prvenstva, kazao je vidno zadovoljan trener Zadra Simunić.

Ivica GJERGJA
Slika sa konferencije za tisak. Snimio IG.

26. travanj 2024 14:07