StoryEditorOCM
SportFOTO: TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA-JUG 25 KOLO

Primorci "razbili" Kamen!

Piše Ivica GJERGJA
17. travnja 2018. - 21:50
pRIM5.JPG

PRIMORAC(B) – KAMEN 2:0 (O:0)

BIOGRAD – Igralište Kazimir i Silvio. Gledatelja 150. Sudac: Paško Mandić (K. Stari ). Pomoćnici: Kalinić i Kuduz.

Strijelci: 1:0 Brzoja (48), 2:0 Zelić (88-11m).

PRIMORAC(B): Rogić , Brzoja, Birkić , Marković, Ješe, Vodopija, od 90. Colić), Lazarevski, Paponja, Ferić od 56. Jović, Bubnjar od 68. Galešić.) Trener:-

 

KAMEN: Vojnović od 90. Čerluka), Ljubić od 77. Žužul), Norac-Kevo , Mandarić, Klič, Karin , Bradarić, Češljar, Brkan , Tomić , N. Peko od 73. J. Peko). Trener: Mario Kujundžić.

Najbolji igrač: Vice Birkić (Primorac)

Prvo poluvrijeme ovog susreta treba što prije zaboraviti, iako su domaćini sve činili, bili borbeni, imali nekoliko prilika, pa tako možemo nabrojiti nekoliko Birkićevih u šestoj minuti, pa  samo četiri minute kasnije Zelića, Lazarevskog, pa Vodopije sve do 27. minute, no zgoditka ni od kuda. Zaprijetili su gosti u toj minuti, Klič je odlično pronašao Bradarića no ovaj tuče preko gola. Treba istaći igru maldog Vice Birkića koji je, iako 17-godišnjak, odigrao fantastično. Domaći vratar Lovre Rogić imao je loptu u rukama kada bi mu je vratili njegovi suigrači, dok su gosti bili totalno anemični.

Nagovještaj bolje i plodonosnije igre najavili su domaćini na otvaranju drugog dijela. Naime, Brzoja i Ferić su izigrali obranu gosta, nema zgoditka, da bi u 48. minuti pao, na način da je Paponja oboren na nekih 25 metara iskosa, sa lijeve strane izvrsno je tukao Ješe, pogodio gredu, lopta se odbila u polje, natrčao je Brzoja i zabio za 1:0. Jednostavno napadaju domaćini, stvaraju prigode za povećenje vodstva, ali su Jović, pa Paponja i Vodopija promašili izgledne prilike da bi u kaznenom prostoru u 88. minuti igrao Norac - Kevo rukom, sudac je pokazao na kreč, a siguran egzekutor bio je Zelić za pobjedu i nova tri boda.

24. travanj 2024 21:11