StoryEditorOCM
SportBILA NOĆ HAJDUKA

U Gastru fešta za „Majstore sa mora“

Piše Ivica Gjergja
18. travnja 2018. - 19:45

U organizaciji Društva prijatelja Hajduka Obrovac i Zadar, održana je Bila noć Hajduka u Zadarskoj županiji u restoranu Gastro u Jazinama. Na Biloj noći su pored članova ovih društava bili i djelatnici Hajduka iz Splita, Denis Kosor, član nadzornog odbora, Saša Bjelanović, pomoćnik sportskog direktor, Roko Pezelj, team manager B ekipe, igrač i član aktualnog sastava Toma Bašić, te legendarni bivši asovi Hajduka - Ivo Bego, Zlatko Vujović, Igor Tudor i Senijad Ibričić, ali i predstavnici Grada Zadra, te košarkaši KK Zadra, Ive Ivanov i Šime Špralja.

Fešta bogata hranom, pićem i normalno veseljem krenula je nakon uvodnih riječi predsjednika DPH Zadar Tomislava Dražića, predsjednika DPH Obrovac, Krešimira Gende, potom i gospodina Denisa Kosora u ime službenih predstavnika kluba s Poljuda, a potpisani dres Hajduka je na dar organizatora, uz buran pljesak, primio Frane Ostojić, dobri duh grada Zadra.

Na pozornici su također međusobno izmijenjeni pokloni predstavnika Društava i Hajdukova izaslanstva. Na vrhuncu večeri, uz svečanu tortu, upriličila se i nagradna lutrija za prisutne odkoje je dio prihoda već uplaćen u humanitarne svrhe za Lauru Dragaš, Bojana Krajnca i Petru Zrilić, dok ostatak ide za pomoć socijalnoj samoposluzi u Zadru i Crvenom križu - Obrovac.

S obzirom na ogroman broj raznovrsnih i atraktivnih nagrada, od šišanja, raznoraznih večera, opreme za mobilnu tehnologiju, do ulaznica za muzeje, zaštićene spomenike prirode i slično - u glavnom bubnju nagrada su se našli i potpisani dresovi Hajduka, a sa sigurnošću možemo reći da su redom i domaćini i gosti mogli biti zadovoljni odazivom i programom susreta.

Uz Ivicu Sikirića i grupu DiLema, sudionici događanja su se odlično zabavljali dugo u noć do ranih jutarnjih sati. DPH Obrovac i DPH Zadar se zahvaljuju svim sponzorima i donatorima koji su pomogli organizaciju humana spektakla. Još je jednom odzvanjalo - Ruke ćemo skupa za bile dići, k’o jedno srce za Hajduk ćemo biti...

26. travanj 2024 17:41