StoryEditorOCM
SportPOSLJEDNJA UTAKMICA KK ZADAR NA DOMAĆEM TERENU PRED DOIGRAVANJE HT LIGE

Protiv Ribole slobodan ulaz na Višnjik

Piše Zadarski.hr
21. travnja 2018. - 17:55
th7_zadar-kk zadar-kk buducnost voli-151217-03[1].JPG

Košarkaši Zadra u subotu igraju svoju posljednju domaću utakmicu u regularnom dijelu sezone HT Premijer lige. U Krešin dom od 19 sati stiže Ribola Kaštela, trenutno posljednjeplasirana momčad s ljestvice hrvatskog prvenstva.

Iako Zadar ulazi u utakmicu kao veliki favorit, Mislav Brzoja poziva na oprez.

- Naravno da smo favoriti i od toga ne treba bježati. Ipak, kao sportaši moramo pokazati respekt prema svakome protivniku. U prošlom kolu Kaštelani su uvjerljivo svladali Jazine i to nam mora biti upozorenje da u utakmicu uđemo maksimalno ozbiljni. Uvjeren sam da ćemo slaviti i pozivam navijače da nas podrže u što većem broju, tim više što će ulaz biti slobodan.

Trener Zadra Aramis Naglić najavio je da će dvoboj s Kaštelanima iskoristiti za uigravanje različitih petorki.

- Bez želje za podcjenjivanjem protivnika, utakmicu s Kaštelima ćemo iskoristiti kako bi isprobali razne postave i petorke na parketu. Naravno, uz želju i namjeru da svi igrači dobiju svoju minutažu, koju će nadam se, iskoristiti na najbolji mogući način – istaknuo je Naglić.

Navijače će razveseliti informacija da je ulaz na subotnju utakmicu besplatan. Naime, kako je riječ o posljednjoj domaćoj utakmici regularnog dijela sezone, iz kluba su odlučili kako će navijači na tribine moći besplatno

- Na ovaj način želimo zahvaliti vjernim navijačima na podršci koju smo imali cijele sezone. Ovo nam je posljednja domaća utakmica pred doigravanje i nadamo se da ćemo dobrom posjetom u pozitivnoj atmosferi ući u završnicu prvenstva - poručio je direktor kluba Željko Žilavec.

19. travanj 2024 06:30