StoryEditorOCM
SportPREMIJERNA IGRA NK ZADRA S NOVIM TRENEROM

Dragan Blatnjak: „Emocije su bile velike radi povratka i pobjede“!

Piše Ivica Gjergja
29. travnja 2018. - 21:15
croatia_primorac7-261117

U premijernom nastupu pod „ravnanjem“ novog trenera Dragana Blatnjaka, NK Zadar je u srazu sa Hrvacama odnio pobjedu 3:0.

- Emocije su mi danas bile velike i jako sam sretan zbog svega što se događalo u prvom redu zbog povratka, zbog pobjede i zbog mojih igrača koji su odradili vrlo dobro posao koji se od njih traži- rekao je Blatnjak te dodao kako je ovo bila tvrda utakmica koju su "lomili" dosta dugo, ali su je na kraju zasluženo dobili.

- Na kontu su nova tri boda. Sve zasluge za ovu pobjedu idu mojim igračima koji su na ovoj utakmici pokazali pravi karakter. Nije im bilo lako jer sam malo promijenio sustav igre i pozicije nekim igračima. Možda iz tog razloga nije baš sve "štimalo" onako kako smo svi i očekivali ali ja sam uvjeren kako će već u idućoj utakmici to izgledati bolje, no važna je pobjeda- izjavio je novi trener NK Zadra, te dodao kako su gosti u ovom dvoboju imali vrlo raspoloženog vratara.

- Bez obzira na sve mislim da je naša pobjeda čista i zaslužena. Već od sada se okrećemo novoj utakmici, onoj najvažnijoj za nas, a to je gostovanje kod GOŠK-a u Dubrovniku idućeg vikenda, zaključio je.

19. travanj 2024 13:14