StoryEditorOCM
SportIZ NK ZADAR PRED GOSTOVANJE U DUBROVNIKU

Tokić: "Idemo po tri boda"!

Piše Ivica Gjergja
4. svibnja 2018. - 15:48
5_zem

Pred novim trenerom Draganom Blatnjakom novo je ozračje, pa su već nakon nekoliko dana treninga, a nakon što ih je preuzeo Blatnjak, nogometaši Zadra, u njegovom nastupnom susretu kao trenera, pobijedili Hrvace 3:0 i ostali u trci za prvaka Treće HNL-Jug.

I nakon te utakmice ustaljena je kolotečina priprema koje su bile ciljane i koje su, kažu nam, uspješno odrađene za sraz kojeg igraju u Dubrovniku sa GOŠK Dubrovnikom u subotu u 17 sati. Koliko znamo GOŠK-u gori pod nogama, treba im pobjeda, zna se da su dobro posložena momčad, no jedan od najstandardnijih u sastavu Zadra Ivan Tokić kazao je:

-Svakako da je našem domaćinu ovo utakmica gdje im treba pobjeda, a sve to za ostanak u ligi. No i nama treba pobjeda za izravan ulazak u Drugu ligu, nema bijele zastave, idemo po tri boda. Mi smo imali dosta dugo problem na gostovanju igrati napadački, agresivno, na pobjedu, sad je vrijeme i vjerujem iako će biti teška i tvrda utakmica da smo u stanju ostvariti i doma donijeti tri boda, jer će se „sve nas pitati" to je sigurno. Ne govorim ovo iz puke potrebe, imam utemeljenje, dobro se trenira, dečki hoće, a i mogu dohvatiti bodove, jednostavno svjesni smo da je to utakmica sezone. Do kraja nakon nje imamo dva susreta koji su daleko lakši, kazao nam je pun optimizma igrač Ivan Tokić.

Susret GOŠK Dubrovnik - Zadar igra se u subotu u Dubrovniku u 17 sati. 

 

26. travanj 2024 07:57