StoryEditorOCM
SportVIJESTI IZ BICIKLISTIČKOG KLUBA ZADAR

Zadrani u Vinkovcima sa predsjednikom HBS-a Tomislavom Zadrom i Majom Perinović!

Piše Ivica Gjergja
19. svibnja 2018. - 16:30
Zadrani u Vinkovcima-sa-predsjednikom-HBS-a-Tomislavom-Zadrom-i-Majom-Perinović(1)

Biciklistički klub Zadar je bio aktivan na dva natjecanja. U Vinkovcima se vozila utrka Kupa Hrvatske sa koje su se biciklistice i biciklisti Bk Zadar vratili sa 7 postolja. Tako su do pobjeda stigli Karla Kožić u kategoriji juniorki, Luka Škara među U 13 vozačima, Slavka Barešić u U 14 ženskoj kategoriji i Ante Radić među veteranima A. Druga mjesta su pripala Toniju Srbiću kod juniora i Roku Šintiću među U 13, dok je Marko Bilosnić bio treći u  U 14 kategoriji. Još jedna Zadranka, ali u dresu talijanske ekipe “Top Girls Fassa Bortolo” došla je do pobjede u seniorskoj ženskoj kategoriji, a riječ je naravno o Maji Perinović.

Vodstvo u poretku za Kup Hrvatske preuzeli su Toni Srbić i Karla Kožić u juniorskim kategorijama, dok su na vodećim pozicijama u kategorijama U 13 i U 14 i dalje Luka Škara, Slavka Barešić i Marko Bilosnić.

Drugo natjecanje u Crikvenici!

Na XCM maratonu u Crikvenici koji je bio i državno prvenstvo za tu disciplinu do svog prvog državnog odličja stigao je Lovro Matek, Riječanin koji već drugu sezonu nastupa u dresu Bk Zadar. Lovro je osvojio brončanu medalju u juniorskoj konkurenciji. Također treba spomenuti i dvije natjecateljice iz klubova Zadarske županije koje su u Crikvenici među juniorkama stigle do zlata i bronce, to su Karmen Škiljić iz BK „Pakoštane” i Nikolina Samirić is stankovačkog BK „AKS”.

20. travanj 2024 03:14