StoryEditorOCM
SportPRIVLAKA RUN 2018

U nedjelju tradicionalna utrka u Privlaci

Piše Branko Božić
23. svibnja 2018. - 22:12
Privlaka run 2018IMG_2442.JPG

U organizaciji Triatlon kluba Zadar, Turističke zajednice Općine Privlaka, Općine Privlaka i domaćeg komunalno poduzeće ¨Artić, a uz suorganizaciju i partnerstvo Škole trčanja Zadar, O.Š. Privlaka, dječjeg vrtića ¨Sabunić¨ i DVD Privlaka, te uz sponzorstvo Sonika d.o.o Zadar i privlačkog obrta ¨Ivo Kobaš¨, i ove će se godine upriličiti već tradicionalna utrka kroz Privlaku, pod nazivom ¨PRIVLAKA RUN 2018¨.

Start utrke, koja će se održati u nedjelju 10.lipnja, biti će u staroj povijesnoj jezgri s trga Kolište. Mlađi sudionici u dobi od 4-13 godina startati će u 17 sati, a odrasli će krenuti sat kasnije i njihova trka će se sastojati od dvije discipline (4,5 i 9 km).I ove godine utrka će biti posvećena čuvenim privlačkim Sabunjarima, a svakako takmičari i sudionici će najljepši ugođaj doživjeti trčanjem dugačkom šetnicom uz more.

Kako su nam pojasnili u Turističkoj zajednici,prijave su otvorene do subote 9.06 2018. Kotizacija za utrku 4.5 i 9 km iznosi 50 kuna, dok je dječja utrka besplatna.

U kotizaciju su uključene medalje, zatim majice s logom i naravno zajednička večera. Prijave se mogu izvršiti putem linka: <http://bit.do/Privlaka> http://bit.do/Privlaka, a prijave za djecu od 4-13 godina se primaju u uredu Turističke zajednice. Po okončanju utrke, dodjele medalja i nagrada te večere, svi sudionici i gosti moći će do kasnih večernjih sati uživati u nastupu pop benda ¨Hot STAFF¨ iz Zadra.

19. travanj 2024 17:26