StoryEditorOCM
SportKVALIFIKACIJE ZA ULAZAK U TREĆU HNL-JUG

Hajduk igra s Uskokom iz Klisa!

Piše Ivica GJERGJA
24. svibnja 2018. - 16:19
Hajduk pridraga

U splitskom hotelu Duilovo izvršen je žrijeb kvalifikacija četiri prvaka županijskih nogometnih liga Dalmacije, pa se „voljom“ žrijeba sastaju: Uskok – Hajduk i Neretva – Vodice. Igraju se dvije utakmice, prva se igra 27. svibnja (nedjelja)  u 17,30 sati, a druga 30. svibnja (srijeda) u isto vrijeme.

Hajduk iz Pridrage prvi susret gostuje kod Uskoka, a domaćin je drugom susretu. U slučaju povoljnog rezultata u prvoj utakmici „hajduci“ bi imali realne šanse da uđu u Treću HNL-Jug.

Nakon što su se emocije i strasti posložile nakon osvojenog prvog mjesta u prvoj ŽNL Zadra, nakon deset godina, u Hajduku Pridraga, krenulo se uobičajen ritam priprema i treninga za kvalifikacije. Na izvlačenju parova bio je i  predsjednik Hajduka Stjepan Čulina, koji nam je kazao:

- Izvukli smo jednog od najboljih klubova koji se natječe u kvalifikacijama, Uskoka iz Klisa, koji je bio dugogodišnji član Treće lige, no nema predaje i nismo uplašeni. I na Klisu ćemo u prvom susretu, obećavam, ući maksimalno pripravni te tražiti povoljan rezultat, kako bi doma u uzvratu mogli s njim izboriti i natjecanje u višem rangu. Pozvao bih naše navijače da dođu na oba susreta i da nas podrže, kazao je Čulina.

25. travanj 2024 01:18