StoryEditorOCM
Sport"BIHAĆ OPEN 2018."

Zadranka Vanja Tokić osvojila 5. mjesto na međunarodnom prvenstvu u body buildingu i fitnessu

Piše Zadarski.hr
29. svibnja 2018. - 20:32
IMG_1628

Na 19. Međunarodnom prvenstvu u Body buildingu i fitnessu “Bihać open 2018.” koje je protekloga vikenda održano u dvorani Luke u Bihaću, 38-godišnja Vanja Tokić iz Zadra, članica Body building kluba Hulk iz Zadra, osvojila je 5. mjesto u svojoj kategoriji bikini fitness.

Ovo je veliki uspjeh ove mlade Zadranke koja je natjecanju nastupila sa znatno mlađim natjecateljicama, budući da na natjecanju nije bilo niti jedne žene starije od 35 godina.

Na natjecanju je sudjelovalo preko 100 natjecatelja iz 6 zemalja, a žene su se natjecale u kategorijama Bikini fitness -163 cm, Bikini fitness +163 cm, Body fitness open, Physique open i Welness open.

Vanja se bavi fitnessom od veljače ove godine i u vrlo kratkom vremenu postigla je zavidne rezultate osvojivši već krajem travnja ove godine 4. mjesto na državnom natjecanju te 5. mjesto na internacionalnom natjecanju u Bikini fitnessu koje je održano u Sisku.

Vanja Tokić ujedno je i jedina natjecateljica iz Zadarske županije, a uz pomoć svog trenera i oca Zorana Tokića, intenzivno napreduje te se počinje pripremati za međunarodno natjecanje u Sloveniji koje će se održati u listopadu ove godine.

27. travanj 2024 00:58