StoryEditorOCM
SportVIDEO: CIJELI GRAD SE SPUSTIO U CENTAR NA SPEKTAKL

Pogledajte noćno kupanje ludih Hrvata i još 'raspoloženijih' Rusa: 'Njima je ovo nešto nezapamćeno'

17. lipnja 2018. - 13:32
navijavi

Ako se činilo da smo najljepše scene slavlja na Svjetskom prvenstvu vidjeli tijekom jučerašnjeg dana i večeri u Kalinnjingradu, ipak smo se prevarili. Naime, ludo slavlje hrvatskih navijača trajalo je do dugo u noć, pjesma nije stajala, neki su i zaspali u zagrljajima, a pivo, vino, votka..., doslovno su tekli u potocima, javljaju Sportske Novosti.

Ono što je sigurno, stanovnici Kalinjingrada kojih ima nešto više od pola milijuna, tako nešto još nisu doživjeli.

"To je grad u kojem inače nikad nema ovoliko stranaca, pa je ovo sve skupa njima nešto neviđeno. Svi su izašli u grad vidjeti te lude hrvatske navijače, cure te zaustavljaju na svakom koraku, žele se slikati s 'ludim Hrvatima'. Ruski navijači su slavili zajedno s nama, ma oni su još su luđi", ispričao nam je jedan od naših navijača koji su do zore ostali slaviti veliku pobjedu, javljaju Sportske Novosti.

 

Prizori noćnog slavlja nekima od njih će možda i ostati zauvijek u sjećanju, ali da se ne zaboravi, ovdje donosimo nekoliko videa noćnog kupanja Hrvata i Rusa u fontani na Trgu pobjede, pjesmu nekoliko tisuća hrvatskih navijača u obližnjim kafićima u centru grada... Uživajte!

  

VIDEA: V. MARINOVIĆ

25. travanj 2024 03:04