StoryEditorOCM
SportNAKON ODRŽANE SJEDNICE NADZORNOG ODBORA OGLASIO SE I NAGLIĆ

"Prilika da vodim Zadar značila mi je puno više od suhog trenerskog posla"

21. lipnja 2018. - 15:29
zadar_igokea16-031117

Nakon što je vodstvo KK Zadar službeno objavilo kako od daljnje suradnje s trenerom Aramisom Naglićem neće biti ništa, oglasio se i Riječanin.

-Prije svega se moram zahvaliti na pruženoj prilici da vodim Zadar, značilo mi je to puno više od suhog trenerskog posla! Nažalost, došlo je vrijeme rastanka! Zahvaljujem se svima sa kojima sam na bilo koji način surađivao, a KK Zadar želim puno uspjeha u budućem radu. I veliki pozdravu Tornadu od srca – zaključio je Naglić.

Tko će ga naslijediti na klupi nije nimalo izvjesno, jer su pregovori sa Zarom Markovskim , prema riječima ljudi iz kluba zapeli kad se krenulo u priču oko financijskog kolača. Branimir Longin, dobio je novi zadatak, odnosno, sportski direktor mora krenuti u potragu za novim trenerom. Nije to nimalo lagan posao jer je naše tržište podosta siromašno kvalitetnim stručnim kadrom, ipak, iznad svih strši ime Danijela Jusupa, jednog od trofejnijih zadarskih trenera. Za vjerovati je kako nakon raspada sustava u KK Zagreb, gdje je boravio godinama, potom kratke, ali neuspješne epizode u Širokom, Jusup ne bi imao ništa protiv za rundu razgovora s Longinom. Njegov sustavan rad i stvaranje igrača gdje god je radio, teško je preskočiti, onda  se mnogima Jusupov povratak kući, izgleda logičnim.

19. travanj 2024 20:34