StoryEditorOCM
SportZA ZADRANINA NEMA PRAVE ZAMJENE

Drama s Rusijom uzela svoj danak, član prve postave Vatrenih ne može igrati polufinale s Engleskom!?

9. srpnja 2018. - 14:03
vrsaljko ozljeda

 

Umor i ozljede jedino su što trenutno brine ljude u stožeru hrvatske reprezentacije, a dva dana uoči utakmice polufinala Svjetskog prvenstva s Engleskom stigla je zabrinjavajuća najava - pišu Sportske novosti.

Nakon što je izbornik Zlatko Dalić na presici u nedjelju potvrdio da je Šime Vrsaljko ozlijeđen (radi se o koljenu) te da se još ne zna hoće li moći zaigrati protiv Gordog Albiona, španjolska Marca objavila je da Vrsaljko sigurno neće igrati.

Marca piše da "desni bočni Atletico Madrida neće igrati polufinale s Engleskom zbog ozljede koljena, koja ga je izbacila iz igre u 97. minuti četvrtfinalne utakmice s Rusijom". Po informacijama Sportskih novosti, situacija s Vrsaljkom je i dalje neizvjesna, zasad je vjerojatnije da neće igrati, a potvrda bi trebača stići tijekom dana.

Vrsaljko je na Svjetskom prvenstvu standardni član prve postave Vatrenih, a Hrvatska zapravo i nema pravu alternativu za njega u slučaju ozljede, klasičnog desnog beka. Protiv Islanda je na toj poziciji igrao Tin Jedvaj.

20. travanj 2024 10:54