StoryEditorOCM
SportIZ TREĆELIGAŠA HNK PRIMORCA

Jugo Dominis novi trener!

Piše I.G.
9. srpnja 2018. - 14:26
dominis Šimunov

Dok tereni miruju u HNK Primorcu uprava na čelu koje je poduzetni Darko Banić nije prestajala raditi. Kad smo nazvali „prvog operativca" Lea Šarića da ga zapitamo "što ima novoga", upravo je odlazio do Banića, a onda nam je onako s nogu:

- Možete napisati da smo riješili pitanje trenera. To je naš bivši igrač, uspješni trener Jugo Dominis, koji je vodio Pakoštane prošlo prvenstvo. Našem čovjeku smo dali kormilo, uvjeren sam da će s nama i igračkim kadrom kojega bude imao postići dobar uspjeh. Pripreme ćemo početi nakon 16. srpnja u 19 sati, kazao nam je Leo.

Dominisovi trenerski uspjesi

Jugo Dominis je kao trener započeo karijeru u svom Primorcu neposredno po završetku igračke karijere, 2003 godine. S pionirima Primorca je 2011. godine bio među tri momčadi u Dalmaciji, uz Hajduk, Zadar i Šibenik. Poznat je po "proizvodnji" mladih igrača. Godine 2011/12. godine na Nike kupu igra finale sa NK Zagrebom, a prije toga je odigrao susrete sa Istrom, Varaždinom i Osijekom i sve pobijedio. Do sad je igrao četiri kvalifikacije utakmice za ulazak u viši rang. Prvu još kao igrač Primorca protiv Mladosti iz Prološca, pa kao trener sa Pakoštanima za (uspješni) ostanak u Prvoj ŽNL, zatim dva puta u Trećoj HNL-jug kao trener s Primorcem odigrao je s Dinarom i Vodicama i oba puta prošao. Osvojio i dva županijska kupa. On je trener kome je uspjeh predodređen.

 

26. travanj 2024 16:27