StoryEditorOCM
SportOVO JE BILO TEŠKO ZA GLEDATI!

Luka Modrić nije izdržao, suze su same krenule...

16. srpnja 2018. - 00:02
luka modrić

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić proglašen je najboljim nogometašem svjetskog prvenstva u Rusiji na kojem su 'Vatreni' osvojili drugo mjesto.

Luka je tako na najljepši mogući način zaokružio svoj životni ali i nogometni put, koji bi se mogao opisati u jednoj rečenici - od izbjeglišta do svjetskog trona.

Međutim, kapetan nije bio sretan nakon osvojenog srebra i Zlatne lopte. Sve naše igrače očito je jako potresao rezultat finala (4:2) u kojem je Francuska uz malu pomoć suca stigla do svjetskog zlata, a Luku pogotovo. Pojavio se pred kamerama suznih očiju, a svaka riječ je zastajala u grlu.

"Mislim da možemo btii ponosni, dali smo sve od sebe, bili smo bolja ekipa, ali ajmo reći ti nesretni golovi su se dogodili i pokopali nas, i sve je otišli na njihovu stranu. Možemo biti ponosni kakav smo turnir odigrali. Osjećaju su pomiješani, ali što je tu je. Kad se emocije smire, moći ćemo trezvenije razmišljati. Zahvalio bih se i našima navijačima koji su nas nosili tijekom cijelog prvenstva. Zbog njih mi je žao, nije lagan osjećaj doći tako blizu i izgubiti", rekao je Modrić i prokomentirao priznanje karijere.

"Ponosan sam na to priznanje. Htio bih se zahvaliti ekipi jer bez njih to ne bi bilo moguće. Kad vidiš takvu podršku navijača to te čini sretnijim i ponosnijim", rekao je Luka i tu mu je glas puknuo, suza je krenula, pa je promrsio tek kratko, ali veliko - 'hvala'.

19. travanj 2024 23:55