StoryEditorOCM
SportZADARSKI VEZNJAK NA RADU U AUSTRIJI

Roko Mišlov u dresu St. Poltena

Piše Ivica Gjergja
17. srpnja 2018. - 14:45
roko

Zadarski nogometaš na privremenom radu u Austriji Roko Mišlov, 30-godišnji centralni vezni potpisao je jednogodišnji ugovor s austrijskim prvoligašem St. Pöltenom.

Podsjetimo da je Roko dok nije otišao u Austriju igrao u NK Šibeniku 1,5 godinu, te u Zadru, Velebitu i Primorcu. 2013. godine je došao u Austriju postao član drugoligaša Hartberga za koji je prošle sezone u 38 utakmica postigao 12 golova. U pet sezona Mišlov je za Hartberg sakupio 196 nastupa i postigao 33 gola. Hartberg je kao viceprvak druge lige izborio ulazak u najviši rang u kojem će ove sezone igrati 12 klubova. Među njima je i St. Pölten koji je status prvoligaša spasio u kvalifikacijama protiv Neustadta, trećeplasiranog sastava druge lige. Naime, St. Pölten je prošlu sezonu završio posljednji, a kako se liga proširila s deset na 12 klubova prilika za ostanak otvorila se kroz kvalifikacije. Zanimljivo, u sezoni 2015./16. St. Pölten je proslavio titulu austrijskog prvaka.

- Smatram da sam se dokazao u mom dosadašnjem klubu i da mi je ovaj pristup St. Poltonomu dobar posao. Bio sam učinkovit u obrani i napadu i sigurno da kao takav mogu pomoći u igri u novom klubu. Sve ću učiniti da se nametnem novom čelništvu i treneru, kazao nam je Roko Mišlov.

20. travanj 2024 06:57