StoryEditorOCM
SportIZ DRUGOLIGAŠA NK ZADRA

Blatnjak: „Sa novim igračima idemo do vrha, ambicije su velike!“

Piše Ivica GJERGJA
19. srpnja 2018. - 18:45
blatnjak3-230418

Uvijek užurban, no svaki mu je korak odmjeren, žuri na trening: Dragana Blatnjaka, trenera NK Zadra, zaustavili smo na kratko kako bismo saznali kako protiču pripreme, ide li sve po planu?

- Odradili smo devet dana priprema, sve ide po planu, a kao što se zna NK Zadar će igrati u višem rangu natjecanja, Drugoj ligi. Puno je posla pa smo s pripremama krenuli nešto ranije. Za sada sve protječe u najboljem redu, momci naporno rade iz dana u dan i spremamo se za ono što nas čeka krajem idućeg mjeseca, a to je prvo kolo Druge HNL - kazao je Blatnjak.

Hoće li biti koja pripremna utakmica?

-Da. Prvu ćemo odigrati već u subotu na našem terenu protiv protivnika iz našeg ranga natjecanja, a zatim nas 27. srpnja očekuje i turnir u Zmijevcima na kojem će uz domaćina Croatiju sudjelovati još i momčadi Hajduka II, te Šibenika. Sve ove  utakmice, kao što se vidi, odigrat ćemo sa suparnicima iz našeg ranga, a sve u svrhu da saznamo njihovu snagu i ono što nas očekuje u prvenstvu, koje je pred nama.

Ambicije Zadra u novoj sezoni?

- Uvjeren sam da nećemo biti samo prolaznici u Drugoj ligi, nego da ćemo igrati značajnu ulogu. Naše ambicije su biti u vrhu, a ono u što sam siguran je da nećemo biti u donjem dijelu lige. Svi znamo gdje je Zadar bio posljednje dvije godine, stoga poniznost i zacrtani plan provesti u djelo, a to je uspjeh kojega ćemo graditi sa našim timom, kazao je Blatnjak.

Pridošli igrači u NK Zadar:

Josip Majić i Ivan Paponja (Primorac B), Josip Bender (Split), Franko Surać (Zagreb), Nikola Šalinović (Osijek), Zvonimir Begić (Posušje), Luka Juričić (Neretvanac).

18. travanj 2024 03:36