StoryEditorOCM
SportPRIMORAC U PRIPREMAMA S NOVIM TRENEROM I SASTAVOM

Trener Dominis: Novopridošli igrači mogu zamijeniti otišle!

Piše I. Gjergja
20. srpnja 2018. - 22:40
Detalj iz igre Primorac..JPG

U Biogradu su sve oči uprte u pripreme nogometaša Primorca koji se natječe u Trećoj HNL Jug. Nema popusta nikome na treningu, novi „kormilar“ Jugo Dominis zna dobro dozirati pripreme koje se održavaju u večernjem terminu pod reflektorima što igračima donekle olakšava iako znoj teče u potocima.

U momčadi Primorca zamijetili smo i nova igračka lica među kojima su Domagoj Prpić iz Rijeke, Toni Katić iz Solina i Ivan Perica. Tu su mladi Bakić, Zrilić i Batur koji traže svoje mjesto pod suncem.

- Svoj cijeli nogometni vijek proveo sam u Primorcu, prvenstveno kao igrač, a u nekoliko navrata sam trenirao i druge klubove. Potpuno mi je poznata situacija u klubu, teško će biti dohvatiti uspjeh koji je izboren pošlo prvenstvo no nema predaje. Na treninzima su dečki predani, uvjeren sam da ćemo do početka natjecanja složiti dobar tim, kazao nam je trener Jugo Dominis.

Otišlo vam je dosta igrača, mogu li ih pridošli zamijeniti?

- Josip Majić, Ivan Paponja, Lovre Rogić i Vice Birkić, koji su otišli, bili su mogu reći okosnica momčadi. Teško će ih biti zamijeniti no mi tražimo na treninzima upravo one koji će moći nastaviti tamo gdje su ovi otišli stali. Prpić, Katić i Perica rade dobro i nadam se da ćemo sve na kraju dobro posložiti. Intenzivno treniramo, a već 25. srpnja (srijeda) imat ćemo prijateljski susret s Dugopoljem u Biogradu, kazao nam je Dominis.

27. travanj 2024 06:00