StoryEditorOCM
SportNK ZADAR ČEKA NOVOG TRENERA

Blatnjak: Dao sam ostavku! Ćustić: Nije dao ostavku nego je dobio otkaz!

Piše Ivica Gjergja
8. kolovoza 2018. - 15:48
blatnjak2-230418

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da je trener NK Zadra podnio ostavku ili dobio otkaz. Naime, nazvao nas je trener Dragan Blatnjak i potvrdio tu vijest, a kada smo ga pitali što je razlog kazao je:

-Nemogućnost suradnje sa predsjednikom kluba Svetkom Ćustićem.

Nakon toga pozvali smo Ćustića i evo što nam je rekao:

-Mi nismo zadovoljni njegovim dosadašnjim radom. Ne daj Bože da sam se ja ili tko drugi iz Kluba miješao u njegov rad i struku, a kada sam mu ukazao na neke stvari i rekao da iznad kluba nije nitko pa ni Ćustić,  Blatnjak mi je uzvratio da ja to ne razumijem. Rekao sam: Ako ja to ne razumijem, ti više nisi trener NK Zadra, kaže Svetko Ćustić.

U klupskom priopćenju, Svetko Ćustić je naveo i ovo:

-Od prvoga dana kada sam došao u NK Zadar moj stav je da se nitko ne smije postaviti iznad kluba, počevši od mene samoga pa do bilo kojeg trenera, igrača ili djelatnika kluba. Nakon što je dugo godina Klub funkcionirao na određeni način, mi nastojimo uspostaviti jedan drugačiji sustav rada, gdje se mora znati tko što radi, tko je za što odgovoran i kako se tko treba ponašati na određenoj funkciji. U tome nismo pronašli zajednički jezik s gospodinom Blatnjakom i to je za nas sada završena priča. Sezona se bliži, imamo mnogo posla i problema kojih treba rješavati i idemo dalje raditi kako bismo izveli ovaj klub na pravi put, kazao je Svetko Ćustić, direktor Nogometnog kluba Zadar. NK Zadar se zahvaljuje treneru Blatnjaku na uloženom trudu i radu za vrijeme boravka u našem klubu te mu želi sve najbolje u nastavku karijere. Momčad će na današnjoj pripremnoj utakmici protiv Dugopolja voditi pomoćni trener Zvonimir Jurić, a o imenu novog trenera izvijestit ćemo putem naših službenih stranica

26. travanj 2024 16:01