StoryEditorOCM
SportIZ ŠPANJOLSKE STIGLA NAJVEĆA VIJEST LJETNOG PRIJELAZNOG ROKA!

Ugledni španjolski list javlja: Luka Modrić donio odluku karijere!

10. kolovoza 2018. - 20:23
Modrić

Ugledni španjolski dnevnik AS javlja da je Luka Modrić definitivno donio odluku i ostat će u Real Madridu! Vijest je to koja se čekala ovoga tjedna, a danas je Luka prelomio unatoč primamljivoj ponudi milanskog Intera.

"Uzdrmala ga je ponuda Intera koji mu je nudio četiri godine u Milanu i još dvije u Kini, ali iz izvora bliskih Modriću doznajemo da je u razgovoru s obitelji odlučio ostati u Realu. To je danas  povjerio najbližim prijateljima", tvrdi AS u članku s naslovom 'Modrić ostaje!'.

Da je hrvatski kapetan već donio odluku, dalo se naslutiti i iz njegove današnje Twitter objave na kojoj je napisao: "Ponovno na poslu."

Prema pisanju španjolskih medija, to je bila Lukina želja od samoga početka, jer navodno sve što je želio bio je bolji ugovor. Talijanski su mediji, naravno, iz dana u dan vrtjeli svoju priču, vodstvo Intera, pa i sam trener Luciano Spalletti slali su Luki 'ljubavne poruke' i prizivali ostvarenje sna.

Istovremeno, Modrić je u Realu, unatoč sjajnim izvedbama i važnosti za momčad, na skali vrijednosti plaća bio značajno ispod Balea, Ramosa (11 milijuna), pa čak i Kroosa i Benzeme. Kapetanu Vatrenih je novim ugovorom plaća povećana sa 6,5 milijuna na 8 milijuna eura, ali to je i dalje znatno manje od ostalih Realovih zvijezda.

Na kraju, upravo na dan kada bi se trebao održati sastanak Modrić-Perez, koji nije potvrdila niti prokomentirala nijedna strana, došlo je do rješenja transferne sapunice. Real je, po svemu sudeći, odlučio ispraviti nepravdu i najboljem igraču Svjetskog prvenstva ponuditi novi poboljšani ugovor.

Luka je ovu vijest odmah javio svojim najbližim suradnicima i prijateljima, piše AS, a vjerujemo da sada i trener Reala Lopetegui zajedno s upravom madridskog kluba napokon mogu odahnuti.

Ogromna razlika u plaći

Luka Modrić je u Realu dosad imao oko osam milijuna godišnje plaće, a ugovor ga veže do 2020. godine.

Inter mu je nudio plaću od 10 milijuna eura godišnje, ali kroz sljedeće četiri godine, a potom još dvije godine igranja u Kini pod istim uvjetima. Ukupno - 60 milijuna eura.

19. travanj 2024 22:18