StoryEditorOCM
Sport'TKO NEDOSTAJE NA OVOJ SLICI?' OBJAVA DOBRODOŠLICE ZVIJEZDE VATRENIH IZAZVALA POMUTNJU U ITALIJI

Luka Modrić je ekspresno reagirao!

10. kolovoza 2018. - 20:57
inter ekipa modrić

Hrvatska kolonija u milanskom Interu ovog je tjedna povećana za još jednog člana. U petak je i službeno predstavljen Šime Vrsaljko. Nakon treninga je dao izjavu za Inter TV: "Bit će ovo važna sezona za sve nas i drago mi je što sam ovdje. Moramo naporno raditi i pripremiti se za sve važne utakmice koje dolaze."

Ivan Perišić na svom je Instagram profilu objavio zajedničku fotografiju s Marcelom Brozovićem i novopridošlim Vrsaljkom te napisao: "Dobrodošao, Šime!".

No, posebno je zanimljivo što je nakon toga dodao: "Tko nedostaje?".

Naravno, poruka je to nesuđenom četvrtom članu hrvatske ekipe - LukiModriću. Ovih je dana medijske stupce punio potencijalni transfer hrvatskog kapetana u redove milanskog Intera, no po vijestima iz Španjolske, od posla koji je zatresao nogometnu Europu neće biti ništa.

Modrić je odmah reagirao i ispod fotografije napisao 'sviđa mi se Perišićeva objava', ali španjolski dnevnik AS danas je objavio kako je Real pristao na poboljšanje Modrićevog ugovora te kako bi priča time trebala biti završena.

I sam Modrić danas je na svom Instagram profilu objavio kako su se stvari vratile u normalu porukom: 'Nazad na posao'. U Realovu dresu.

18. travanj 2024 10:34