StoryEditorOCM
SportSUBAŠIĆEVA OBJAVA DUBOKO POGODILA RAKITIĆA, ĆORLUKU, KALINIĆA...

A Dejan Lovren ovo više ne može izdržati! Evo što je napisao...

15. kolovoza 2018. - 20:16
subašić lovren

"Danijelove obrane s ovog Svjetskog prvenstva ostat će zauvijek najbolja uspomena na njegovu reprezentativnu karijeru, koja nije bila tako velika po broju utakmica koliko po broju značajnih i ključnih obrana koje je imao za Hrvatsku", rekao je za internetski portal Hrvatskog nogometnog saveza predsjednik HNS-a Davor Šuker povodom oproštaja vratara Danijela Subašića od reprezentacije.

 

"Zahvaljujem mu na svemu što je dao reprezentaciji, kako na terenu tako i izvan njega gdje se pokazao svih ovih godina kao sjajan suigrač. I dok je čekao svoju priliku iza Pletikose, i dok je prenosio znanje i iskustvo na svoje nasljednike, i sada kada se oprostio imajući njih u vidu. Izvrstan uzor svim budućim vratarima hrvatske reprezentacije", zaključio je Šuker.

 

A poruku zahvale u svom stilu poslao je velikom prijatelju i šef hrvatske  obrane Dejan Lovren.

"Pa dosta više opraštanja od repke. Daj javite se u isto vrijeme da mogu objaviti neku zajedničku sliku, a ne pojedinačno. E moj fu*king years, neopisivo mi je drago bilo igrati sa čovjekom poput tebe koji je uvijek nasmijan, pozitivan i veseo, a uz sve to odličan golman. Brate hvala na svemu", napisao je Lovren na Isntagramu.

Dirljivu poruku prijatelhju poslao je i Ivan Rakitić.

"Brate mili, hvala ti na svemu! Kako nam je lijepo bilo... da je makar još toliko godina skupa! Baš mi je žao, falit ćes puno MON FRÈRE! I dalje puno uspjeha ti želim... čuvaj mi se!!", napisao je Raketa, a javio se i Vedran Ćorluka koji je u petak prvi objavio svoj oproštaj od reprezentacije te Šime Vrsaljko, vratari Lovre Kalinić, Domagoj Livaković..

 

 

Subašić je bio prvi vratar "Vatrenih" na dva velika natjecanja, na Europskom prvenstvu 2016. u Francuskoj te na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje su njegove obrane bile ključne u ostvarenju najvećeg uspjeha u povijesti hrvatskog nogometa. U osmini finala protiv Danske obranio je čak tri jedanaesterca u raspucavanju za plasman u četvrtfinale.

Protiv Rusije je izašao kao pobjednik u dvoboju s dvojicom domaćih izvođača jedanaesteraca, dok je u polufinalnom okršaju s Englezima, sjajnom intervencijom u prvom poluvremenu spriječio najboljeg strijelca SP-a Harryja Kanea da Engleskoj donese vodstvo od 2-0. Nastup u finalu Svjetskog prvenstva bila je kruna njegove karijere i 44. nastup u dresu "Vatrenih".

 

23. travanj 2024 11:43