StoryEditorOCM
SportMALI NOGOMET TURNIR „IVICA JURICA“ SUHOVARE 2018

Poznati polufinalisti: Kontrolori otplesali Sambu, Idassa zaustavila Tin!

Piše Ivica Gjergja
15. kolovoza 2018. - 22:17
IDASSA NADIN

Obje utakmice odigrane sinoć na turniru "Ivica Jurica" u Suhovarama bile su izvrsne! Da, upravo takve, gledatelji su bili oduševljeni predstavljenom igrom i malonogometnim umijećem, u prvom redu ekipe Kontrol biroa vina Figurice, koja je cijelu utakmica odigrala u svom ritmu. Mladi voditelj Dino Kevrić izvrsno upravlja ovim strojem, pa nije ni čudo, kažu, da je baš Dino diplomirao sportski menadžment baš na nogometu.

Kontrol biro je od prve minute "zauzeo gard", a Stipe Čule je u pojedinim trenucima bio nenadmašan, kao i ostali iz „klana“ Kontrol biroa vina Figurica. Braća i rođaci Bašići stameni i izvrsni u obrani i napadu, dok je ostali dio momčadi znao davati ton napadačkoj i borbenoj igri. Iz toga su se izrodila i četiri lijepa gola tako da je Samba "plesala“ po njihovom taktu. Igrači Sambe jednostavno su naišli na boljeg.

Poslastica večeri bila je pak utakmica između Tina i Idasse Nadin. Neizvjesnost je dugo trajala, bilo je lijepih udaraca, obrana, vratnica, driblinga, ali više od jednog zgoditka nije se moglo. On je pao u mrežu Tina sredinom prvog dijela susreta, a postigao ga je Šime Jakušić nakon što je obrana Tina izbačena iz igre.

Tin je sve činio no do poravnanja se nije moglo. Šteta što jedna momčad otpada, da su bile obje u finalu ne bi bilo nezasluženo, po kvaliteti, znanju i pruženom a uostalom i po rejtingu kojeg imaju obje momčadi.

 

SAMBA – KONTROL BIRO VINA FIGURICE 0:4

SUHOVARE – Malonogometno igralište u centru. Gledatelja 400. Suci: Josip Viduka i Ivan Mičić.

SAMBA: Kovačević, Bratović, Lončar, Proroković, Zdrilić, Parić, Baljak, Dundović, S. Zdrilić, Šarić, Barić. Voditelj: Josip Lončar.

KONTROL BIRO VINA FIGURICE: Šušić, Anić 1, Zanki 1, J. bašić 1, L. Bašić 1, J. Bašić, Šarić, Genda, Čule, Kapitanović, Baraba. Voditelj: Dino Kevrić.

 

IDASSA NADIN – TIN 1:0

IDASSA NADIN: Tokić, Remšak, Čulina, Colić, Jakušić 1, Šamija, Jurlina, Babić, Musinov. Voditelj: Mateo Novaković.

TIN: Čurčija, Kresović, Jović, Katalinić, Kolega, Kurtin, Baščevan, Karamarko, Maričić, Klanac. Voditelji: Tiho Knežević i Edo Kvartuč.

 

U srijedu je slobodan dan, a u četvrtak 16. kolovoza polufinale se igra po sljedećem:

U 21 sat Sovare – Rupalj restoran Josip

U 22 sata Kontrol biro vina Figurice – Idassa Nadin

 

18. travanj 2024 16:03