StoryEditorOCM
SportUZBUDLJIV KRAJ PRIJELAZNOG ROKA: 24 SATA ZA TRANSFER LUKE MODRIĆA

Menadžer pregovara s Realom, stiže dosad najbolja ponuda za hrvatskog kapetana?

16. kolovoza 2018. - 21:34
luka modrić hrvatska

Neizvjesnost na relaciji Madrid-Milan raste kako se bliži kraj ljetnog prijelaznog roka u Italiji, a sudbina Luke Modrića i dalje nije potpuno izvjesna. Iako većina španjolskih medija nagađa da će motor Reala ostati na Santiago Bernabeuu, a sportski direktor Kraljevskog kluba Emilio Butragueno danas izjavljuje da 'slučaj Modrić ne postoji te da je Luka sretan u Realu', zamah raznim pričama najviše je dala šutnja hrvatskog kapetana i nagađanja medija o mogućem prekretu u posljednji trenutak. 

Prijelazni rok u Italiji završava u petak u 20 sati, a talijanski su mediji danas objavili kako u Interu iščekuju još samo jedan jedini transfer - onaj Luke Modrića.

"Krajnji rok za vrlo blizu, a predsjednik Reala Florentino Perez još uvijek nije dao zeleno svjetlo Luki Modriću, vrata za odlazak su i dalje zatvorena", piše danas komentator Luca Marchetti u svom tjednom osvrtu za TuttoMercatoWeb.

Screenshot: Real Madrid

 

Mundo Deportivo je, pak, objavio kako se 'nešto kuha' te da će odluka pasti u posljednja 24 sata. Po informacijama španjolskog dnevnika, Modrićev menadžer Vlado Lemić danas bi se trebao sastati s predstavnicima Reala, a Inter će, po ovoj verziji, istovremeno poslati konačnu i dosad najbolju ponudu za Modrića.

Po pisanju talijanskih i španjolskih medija, zadnja ponuda Intera bila je 40 milijuna eura, 15 milijuna za jednogodišnju posudbu, uz obvezu otkupa ugovora sljedećeg ljeta za 25 milijun. Real navodno traži minimalno 70 milijuna eura.

Što se tiče Modrićevih uvjeta u Interu, tu se umiješao i kineski vlasnik milanskog kluba, poslovni gigant Suning Appliance Group koji je i vlasnik kineskog prvoligaša Jiangs Suninga. Kinezi bi po ovoj bi verziji trebali financirati dio Modrićeve plaće u Interu (10 milijuna eura po sezoni), a zauzvrat, Modrić bi karijeru trebao završiti u ovom kineskom prvoligašu.

Hoće li Inter u finišu prijelaznog roka slomiti Pereza, saznat ćemo vrlo brzo

19. travanj 2024 05:36